Moderatör bence bu iş ile ilgili birşeyler düşünebilir. İlaç firmaları belli zAten. Odalar komisyon ürünleri alacağına kulüp alsın. Daha yararlı kullanılabilir.
Moderatör bence bu iş ile ilgili birşeyler düşünebilir. İlaç firmaları belli zAten. Odalar komisyon ürünleri alacağına kulüp alsın. Daha yararlı kullanılabilir.
Tam hatırlamıyorum da; geçen yıl 100-110 tl miş galiba, bu sene olsa olsa 130-150 arası olur dedi, bu vadeli alacağımız içinmiş. Yani; benim 140 dekar buğday için 1500 ü geçmez tümü dedi,harmana kadar da beklerim dedi. Arpalar da heralde böyle bir ihtiyaç olmaz 100 dekar arpa 25 dekar tirtikale ve 40 dekarda yulaf olacak, yulafları yeşil biçerim zaten
Maliyeti ne kadar olur
Beyler çorluda bahar tarim var oradan alisveris yapiyorum. Bi yil ki fiyatlari bilmiyorum ama isterseniz konusayim forum sitesinden bahsedip indirim istiyeyim. ilac fiyatlarini buradan yazayim.
Güzel olur teşekkürler şimdiden
Toptancı size ilaç vermez, ilacı ancak bayiden alabilirsiniz.
Sizin için mantıklı olan yüklü bir sipariş verme garantisi karşılığı bir bayii ile kargo dahil fiyatı anlaşmanız ya da Trakkulup'un yöneticisi bir bayi gibi çalışıp, malı distribitor veya toptancıdan alıp üyelerine uygun fiyata satması olabilir.Tabii bu iş için bayii hüviyetine girmesi gerekir.Bilmiyorum bu konuda ne düşünürler.Bence mantıklı ve herkes için karlı bir iş.
Burada önemli olan çiftçilerin alım garantisi vermesi.Bir araya gelip ciddi bir talepte bulunursanız bu iş aslında çok kolay.Ve peşin çalışılması gerekir.Veresiye bir işte kimse tanımadığı bir adama mal vermez.
arkadaşlar lüleburgazdaki ikizler tarım olarak faaliyete başladık bize ulaşıp istediğiniz fiyatları sorabilirsiniz hatta trakkulup üyesi olarak hep birlikte birşeyler yapabiliriz yardımcı olabilirsek seviniriz iletişim 0288 417 44 14 gsm :0507 8642857 kırklareli lüleburgaz
arkadaşlar lüleburgazdaki ikizler tarım olarak faaliyete başladık bize ulaşıp istediğiniz fiyatları sorabilirsiniz hatta trakkulup üyesi olarak hep birlikte birşeyler yapabiliriz yardımcı olabilirsek seviniriz iletişim 0288 417 44 14 gsm :0507 8642857 kırklareli lüleburgaz