Arkadaşlar ilaca birsürü para veriyoruz kendi bölgemizde bile fiyat farklılıkları oluyor yok mu bunların ana toptancısı falan oralardan alalım TrakKulüp olarak belki ekstra indirim yapar düşük kar ile sürümden kazanır yok mu böyle tanıdığı olan
Bizim ilde bu tür ilaçlara pek para vermez çiftçiler, durmadan tohum değiştirip pasa yakalnmıyacak çeşit ararlar. Bayi ile konuştum geçen gün, bayi de aynı zamanda yıllık 700 dekar gibi kuru tarım yapan bir çiftçi,
Bu yıl Buğday da bana bu ilacı önerdi, geçen yıl kendisi kullanmış ve çok memnun kalmış, eğer firma 30 Ağustos vadeli verirse hem kendine hemde bana alacak, aynı zamanda bayisi zaten
http://www.hektas.com.tr/uploads/urundosyalar/1578133546.pdf
Karaçimen veya dar yapraklı ilaç işini Cowboy ile çözebiliriz dedi,
Geniş yapraklı ot ilaçlarında sıkıntı yok, onları her sene değişik marka ve formüllerde kullanıyoruz, bağışıklık oluşmasın diye.
Çorluda tua tarım var hem toprak analizi yapıyorlar hemde ilaç satıyorlar fiyatlarda uygunKIRKLARELİ yada Lüleburgaz da uygun tarım ilac satılan yer varmı
Altis premier kaç paraymış nail abi sordun mu?
Bayiden öte en baş kullanılacak ilacı belirlemelisiniz. Mesela Input tan 1000 lt peşin para alacağım deyin o zaman bayilere gidilir.Bayi işi de kolay iş o kunda yardımcı olacak firmacı arkadaşlarım. Dediğim gibi en baş ilaç ve miktarları belli olsa o zaman gerisi kolay
Nerde oturuyorsun?Yani enazından aradaki aracıyı azaltabiliriz belki
Yok cıfcıyım yakın olsaydık ortak ilac alıp maliyeti dusurebılirdık