Ynt: PART3 FIAT 70-66 DT İLE KANOLA TARLALARINA GOBLE DİSKAROV ÇEKİYORUZ 2012...!!!
ARES kadar elektronik zaten almayız Gürkan abi. Gerçi problem yaşadığımızdan değilde ara işlere hidrostatik olsun, eldebriyajı olsun, birde elektro-lift yeter. Oda AXOS gibi bir traktör oluyor... O araba konusunu hiç söyleme Gürkan abi. Banada çok oluyor... Hele tüm gün tarlaya gidipte sonradan arabaya binince insan çok boş bulunuyor...
GÜRKAN link=topic=60281.msg657081#msg657081 date=1354476279' Alıntı:doğru diyosun Erkan. ama elektronik motorun yanına karagün dostu mekanik lazım 10 saat oldu 5445. araba kullanmayı unuttum vallahi arabaya binince solda shuttle kolu varmış gibi vites atmaya çalışıyorum, bi bakıyorum sağ sol sinyal yanıyor
ARES kadar elektronik zaten almayız Gürkan abi. Gerçi problem yaşadığımızdan değilde ara işlere hidrostatik olsun, eldebriyajı olsun, birde elektro-lift yeter. Oda AXOS gibi bir traktör oluyor... O araba konusunu hiç söyleme Gürkan abi. Banada çok oluyor... Hele tüm gün tarlaya gidipte sonradan arabaya binince insan çok boş bulunuyor...