Selamün aleyküm Kastamonu ve civarında pancar sökme makinası arıyorum.
Hidomotorlu
Tercihen
2007 üstü Harmak
2009 üstü Barış
Maksimum 27000 liraya kadar
Hidomotorlu
Tercihen
2007 üstü Harmak
2009 üstü Barış
Kstamonunun neresindensinSelamün aleyküm Kastamonu ve civarında pancar sökme makinası arıyorum.
Hidomotorlu
Tercihen
2007 üstü Harmak
2009 üstü Barış
Barış makine tavsiye etmem alırsan harmak al 2015 model sezonda 35 bine harmak alındı piyasa bilgin olsun diye söylüyorum pancar ödemeye vadeli 40 bine 2015 model Torunoğlu alındı makinalar çok temizdi 400 dönüm ancak söküm yapmış makinalar dıSelamün aleyküm Kastamonu ve civarında pancar sökme makinası arıyorum.
Hidomotorlu
Tercihen
2007 üstü Harmak
2009 üstü Barış
2007 harmaklar nasıldır bilginiz varmıBarış makine tavsiye etmem alırsan harmak al 2015 model sezonda 35 bine harmak alındı piyasa bilgin olsun diye söylüyorum pancar ödemeye vadeli 40 bine 2015 model Torunoğlu alındı makinalar çok temizdi 400 dönüm ancak söküm yapmış makinalar dı
Bütçeyi aşıyor o zaman tamirini kendimiz yaparız ama soruma cevap verirseniz sevirim 2007 2008 2009 2010 harmak istiyorum nasıldır kullandınız mı3 yaşından büyük makinayı almamanı tavsiye ederim pompası söküm bacakları illaki alınmıştır
Benim bile 2017 dunmak var bu sene satıp 0 almayı düşünüyorum 5 bin kesin harcarsınız işe girince
Temiz ise al hihro motor rulman zincir bunları kastedtim ben diğer kaynak çatlak onları bizde yapıyoruz aynı işi yapıyoruz sıkıntı çekmeni istemem kaç dekar pancar sokecekBütçeyi aşıyor o zaman tamirini kendimiz yaparız ama soruma cevap verirseniz sevirim 2007 2008 2009 2010 harmak istiyorum nasıldır kullandınız mı
Bantlı modelleri burada birinde vardı 2016 depo paletine hareket veren hihro motorun milini kesiyor 4 sefer hidro motor değiştirdi 1500 TL tanesi belki de onun makinada vardı sorun biryer kasıp kırıyor duBarışlar sıkıntılı bantli harici alinmaz alirsanda tasli tarlaya sokmican yoksa kucuk bir tasda bile asag inip temizlemen lazim harmaklarda ters ozelligi var binevi o biraz kurtarır sana tavsiyem barış bantli sistemden al 2015 ustu
Ben yokken üye olmuşsun hoş geldin Yozgat in neresindenBarışlar sıkıntılı bantli harici alinmaz alirsanda tasli tarlaya sokmican yoksa kucuk bir tasda bile asag inip temizlemen lazim harmaklarda ters ozelligi var binevi o biraz kurtarır sana tavsiyem barış bantli sistemden al 2015 ustu
Ben yokken üye olmuşsun hoş geldin Yozgat in neresinden
2009 yarmak phm2 modeli var 2009 dan beri kollaniuorum çok memnunum bulucu ve temizleme fırçası ayarını yaptır arkanda adam istemez bile çok temiz ve seri çalışır sende memnun kalırsınSelamün aleyküm Kastamonu ve civarında pancar sökme makinası arıyorum.
Hidomotorlu
Tercihen
2007 üstü Harmak
2009 üstü Barış
Bu sene 60 dönüm seneye artabilir belki. Verdiğiniz bilgi için teşekkürlerTemiz ise al hihro motor rulman zincir bunları kastedtim ben diğer kaynak çatlak onları bizde yapıyoruz aynı işi yapıyoruz sıkıntı çekmeni istemem kaç dekar pancar sokecek
Ben 4 senedir pancar ekiyorum dunmak kullanıyorum harmak iyi makina ama kullanmadım etrafımda bazen binip kullanıyorum genel olarak iyi o model fazla yüklü pancariniz yoksa iş görür
Kardeş boğazlıyanda çok satılık makina var dediler bize öylemi bilginiz varmıBarışlar sıkıntılı bantli harici alinmaz alirsanda tasli tarlaya sokmican yoksa kucuk bir tasda bile asag inip temizlemen lazim harmaklarda ters ozelligi var binevi o biraz kurtarır sana tavsiyem barış bantli sistemden al 2015 ustu
Bende dörkenilüyün [emoji23]Merkez Ahmetbey köyü
Şağolun ama bütçeyi aşıyor 60 70 dönüm için fazla para bağlamıcaz fabrikanın da ne olacağı belli değil kastamonudaEskişehirde altınörs var 2014 model 300 dekar yer söktü 45 bin .gecen sezon calışmadı