Pancar Hasadı Başladı-Newhollandlar İş Başında-2013 Sezonu

Ynt: Pancar Hasadı Başladı-Newhollandlar İş Başında-2013 Sezonu

bereketli olsun abi bende gecen hafta pancar makinesini yagladım yıkadm fırcaları degştrım kaynak isleri vardi onları yaptm hafta sonu bizde başlarz sökume insall

maşallah ekip sağlam mavilerde ışıl ışıl rabbim bol bereketli kazançlar versin

Kolay Gelsin Abi Nevşehir Gülşehir Bölgesine Sökümü 10. ayın 5 ' ine Verdiler Sizin Oralar Başlamış Bile Pancarın Cinsini Ve Dekar ' dan Aldığın Tonu Yazarsan Çok Memnun Olurum Şimdiden Teşekkürler Hayırlı Hasatlar.

Kolay Gelsin Bereketli Olsun Hacı Abi, Pancar İşi Zevklidir :) Ben de Bu Sene Geç Ekim Yaptığım İçin Bayramdan Sonra Sökmeyi Planlıyorum...

hacı maşallah güzel verim var gibi kolay gelsin

Yorumlar için teşekkürler abilerim arkadaşlarım,burası Babamın pancar yeri söküm işini ortak yapıyoruz şuanda 200 ton civarında söküm yaptık pancar tahminen dekara 8,5 ton sağlam verim verir beklentisindeyiz,Biz Balküpü Şeker fabrikasının sözleşmeli üreticisiyiz bizim fabrika randevu usulü pancar alır mesela şu gün şu yarım saat aralığında getireceksin der sıraları bilgisayar programı belirliyormuş o gün o saatte gönderilmezse devre kaybındada gelmesse kotayı siliyorlarmış yani bütün üreticileri söküme başladı,kotası 50 ton olanda 5000 ton olanda aynı zamanda başlıyor aşağı yukarı aynı zamanda bitiriyor sistem öyle ayarlıyor.Buradaki pancar yerlerinde tohum çok çeşitli fabrikanınj verdiği bütün çeşitler ekildi Libora,Ernestina,Sitina birkaç tohumdaha var aklıma gelmeyen bu yıl ortalama 1000 ton civarında pancarımız olur.
nailyetek link=topic=68223.msg776407#msg776407 date=1379614738' Alıntı:
Hacım kolay gelsin, ortak alırmısın beni. Tecrübeli ve züğürtüm.:D Muzo nun dediği gibi ufkum genişledi valla resimlere bakınca.
Sağol abi olmazmı abi oluruz tabii. anlş-*s anlş-*s

pancar yüklemeden nasıl temın edebilirim
teşekkürler arkadaşlar herkese bol kazançlar