Aynen öyle havalı mibzeri olan bi yakınım havalı mibzeri satmış 3 tane bundan almışBu kara mibzerlerin ekiminin çimlenmesini en kral havalı mibzer tutmuyo niyeyse kolaygelsin
Elbistan da Ali Dal var onlar da var istediğiniz disk leri getirir . Sizede yakın sayılırHocam nerden alabiliriz acaba?uzerinde ki orjinal 12 cm mi?
Bu Ali Dal’ın numarası falan yok muElbistan da Ali Dal var onlar da var istediğiniz disk leri getirir . Sizede yakın sayılır
Bu Ali Dal’ın numarası falan yok mu
Bende almak istiyorum 17cm nerden temin edebilirim yardımcı olursanız sevinirim tşk
Bende almak istiyorum 17cm nerden temin edebilirim yardımcı olursanız sevinirim tşk
merhaba . Bana da lazım bu disklerden ancak canbilenler daha döküme başlamamış bu sene.Ali Dal deprem sonrası hala satışa devam ediyormu acabaDükkan numarası kimseye ulaşamazsan haber ver cep no sunuda bulurum
(0344)4134224
Merhaba ustad. Ben aldım diskleri . Ankara şeker fabrikasında şeker enstitüsünden aldım. Oradan temin edebilirsiniz istediğiniz kadar.Bende almak istiyorum 17cm nerden temin edebilirim yardımcı olursanız sevinirim tşk
12 cm lik kaç delikli olması gerekiyorMerhaba ustad. Ben aldım diskleri . Ankara şeker fabrikasında şeker enstitüsünden aldım. Oradan temin edebilirsiniz istediğiniz kadar.
17 cm lik istiyorsanız 36 delikli almanız lazım. Ben 12 cm lik aldım. Adet fiyatı 410 lira +kdv
12 cm lik olanlar 56 delikli oluyor.12 cm lik kaç delikli olması gerekiyor