merhaba arkadaşlar pamuk sezonunu kapattık hayırlısı ile. verimler nasıl bu yıl sıkıntılar neydi fikirleri paylaşalım
Benim ortalama Allah bereket versin 502.3 kg idi
Maximum 587 kg aldim
Minimum 387 kg aldim
Allah bereket versin .
maşallah bereketli olsun iyi olmuş ben 470 kg cıvarında kaldım. onun da sebebi çıkışta seyrekli vardı o yüzden diye tahmin ediyorum
Makine ile 500 civarı hasat iyi fena degilBiz makinali hasat yaptik bu yil bolgemizde çok yogun ballık vardi. Ne kadar ziraai mucadele yaptiysakda hakkindan gelemedik. Bütün bolgede olan biseydi bu. Verimlere gelince ortalamamiz gecen seneye oranla 40 kg düşüş var. 485 kg ortalamamiz bu yıl. Fiyat konusu surekli borsayla oynuyorlar borcu olan satiyor olmayan belki yukselir dye bekliyor
Daha iyi yıllarımız olmustu 500 uzerine çıkıyorduk. Ama bu yıl boyle oldu allah yedirmek nasip etsin
Amin kardeşim biz bu yil holderi traktörün arkasindan sokmedik hafta da bi ilaçlama yaptık baya faydası olduDaha iyi yıllarımız olmustu 500 uzerine çıkıyorduk. Ama bu yıl boyle oldu allah yedirmek nasip etsin
Bizde sokmedik hatta 2 holderle ilaclama yapiyoruz ayri ayri mevkiilerde ama yinede ballik ölmedi orjinal ilaclar kullandığımız haldeAmin kardeşim biz bu yil holderi traktörün arkasindan sokmedik hafta da bi ilaçlama yaptık baya faydası oldu
Sent from my SM-J700H using TrakKulüp mobile app