Pamuk ekimi sezonuna hazırız :)

Tekerlekler cok kalin oldugu icin ne yaparsaniz yapin olmuyor . Siranin icine sigmiyor ebat olarak o yuzden sorun oluyor.

Evet denedim bu arada .

Hayirlisi olsun , sakalak cok guzel bir mibzer. Kombine yaparsaniz asla ve asla 4 metre rotovotor ve 6 li mibzerle yapmanizi tavsiye etmem . Zira onundeki traktor guclu ve buyuk olacagi icin , tekerleklerin bastigi yerde pamuk cikmiyor . Ben basaramadim en azindan . Kombine icin en ideali 3 metre 4 lu mibzer . Bana gore
Şu an kombine ekim dsunmuyoruz kombine ekime uygun traktörüm yok ve ekim yaptigim yerler kumsal rotile ihtiyaç duymuyoruz. 1 kat tiller 2 kat aysan ile kepek gibi oluyor zaten

Hayirlisi olsun , sakalak cok guzel bir mibzer. Kombine yaparsaniz asla ve asla 4 metre rotovotor ve 6 li mibzerle yapmanizi tavsiye etmem . Zira onundeki traktor guclu ve buyuk olacagi icin , tekerleklerin bastigi yerde pamuk cikmiyor . Ben basaramadim en azindan . Kombine icin en ideali 3 metre 4 lu mibzer . Bana gore
200 beygirli case ekti şimdi pamuklara çapa girdik ve basra ilacı attık kombi ile ekilen pamuk cavur çoçuğu gibi büyüyor

c1b05ec50508fafea8b49c5da41a0b4e.jpg
ee2d4546fabfe885599c752d90e95116.jpg

7070le kombine ekim yapabilmek icin ince bisiklet lastigi denilen jant lastikden kullanmak gerek 7070in orjinal lastigi genis oldugu icin skinti yaratir tabiki. Burda savaş koca dye bi abimiz benim dedigim sekilde yapmis kombine ekim yapiyo skinti olmadan

Savas abiyi iyi taniyorum 3 m 4 lu ile ekim yapiyor . Tm 155 le ekiyor ancak o yuzden siknti olmiyor onda