Evet söke tarım marketten aldik. Bende sökeliyim sizinle tanismak isterimMibzeri soke tarim marketten mi aldiniz ?
Şu an kombine ekim dsunmuyoruz kombine ekime uygun traktörüm yok ve ekim yaptigim yerler kumsal rotile ihtiyaç duymuyoruz. 1 kat tiller 2 kat aysan ile kepek gibi oluyor zatenHayirlisi olsun , sakalak cok guzel bir mibzer. Kombine yaparsaniz asla ve asla 4 metre rotovotor ve 6 li mibzerle yapmanizi tavsiye etmem . Zira onundeki traktor guclu ve buyuk olacagi icin , tekerleklerin bastigi yerde pamuk cikmiyor . Ben basaramadim en azindan . Kombine icin en ideali 3 metre 4 lu mibzer . Bana gore
Isminiz nedir acabaHemserim insallah denk gelir tanisiz . Hayirli olsun cok guzel bir ekim makinesi ben iki yildir kullaniyorum inanilmaz memnunum .
Memnun oldum ali bende sizde sakalak mibzer mi aldiniz söke tarimdanAydin ismim ustadim
Memnun oldum ali bende sizde sakalak mibzer mi aldiniz söke tarimdan
7070le kombine ekim yapabilmek icin ince bisiklet lastigi denilen jant lastikden kullanmak gerek 7070in orjinal lastigi genis oldugu icin skinti yaratir tabiki. Burda savaş koca dye bi abimiz benim dedigim sekilde yapmis kombine ekim yapiyo skinti olmadanGecen sene almistim evet . Oradan almistim
200 beygirli case ekti şimdi pamuklara çapa girdik ve basra ilacı attık kombi ile ekilen pamuk cavur çoçuğu gibi büyüyorHayirlisi olsun , sakalak cok guzel bir mibzer. Kombine yaparsaniz asla ve asla 4 metre rotovotor ve 6 li mibzerle yapmanizi tavsiye etmem . Zira onundeki traktor guclu ve buyuk olacagi icin , tekerleklerin bastigi yerde pamuk cikmiyor . Ben basaramadim en azindan . Kombine icin en ideali 3 metre 4 lu mibzer . Bana gore
Evet önüne ek agirlik uygulamasi yaptik su an iyi skibti yok
200 beygirli case ekti şimdi pamuklara çapa girdik ve basra ilacı attık kombi ile ekilen pamuk cavur çoçuğu gibi büyüyor
7070le kombine ekim yapabilmek icin ince bisiklet lastigi denilen jant lastikden kullanmak gerek 7070in orjinal lastigi genis oldugu icin skinti yaratir tabiki. Burda savaş koca dye bi abimiz benim dedigim sekilde yapmis kombine ekim yapiyo skinti olmadan
Bu yıl 7070le ekim yapiyo dye biliyorum ama .sSavas abiyi iyi taniyorum 3 m 4 lu ile ekim yapiyor . Tm 155 le ekiyor ancak o yuzden siknti olmiyor onda
Bu yıl 7070le ekim yapiyo dye biliyorum ama .s