Palazoğlu 24 Tonluk Römorka Olmasını İstediğiniz Özellikler Nelerdir?

Ynt: Palazoğlu 24 Tonluk Römorka Olmasını İstediğiniz Özellikler Nelerdir?

Jandarmaya-polise bulaştırma bizi şimdi akşam akşam, ithal römorkların eni de bize uymaz o zaman :)

UÖZKAN.77 link=topic=69248.msg789169#msg789169 date=1383067405' Alıntı:
Römorku durdurup ölçeni, tartanı daha görmedim-duymadım... :)
Trasktörde hava sistemi varsa, körüklü sistemde basınç saatlerinden 3 aşşa 5 yukarı tonaj çıkıyor.:)
Murat Usta; branda yazmışsın. Mümkünse raylı sistem branda yaptır büyük kolaylık, Yan taraftan bir mekanizma ile bırandayı çekip toplayabilirsin.

Römork ŞASE-böyle olur..

Dikkat edilirse damper yerine ittirme olayı SİLAJ..vs için yoksa her kullanıma uymaz gibi..

Videonun sonundaki tekerlerin salınıma-yerden kesilmemesine, tırtıl gibi gidişe bak..

Metsjö MetaQ.mp4

Bence palazoglu dan gecme abi guzel romork yapiyolar bu 24ton 6 teker e ne fiyat veriyolar abi. Seker fabrikasında gordum bu yil vagon 15tonluk romork arka lastiklerde saga sola donuyor efesebat marka idi guzel yapmislar gercekten

UÖZKAN.77 link=topic=69248.msg798421#msg798421 date=1385099699' Alıntı:
Römork ŞASE-böyle olur..

Dikkat edilirse damper yerine ittirme olayı SİLAJ..vs için yoksa her kullanıma uymaz gibi..

Videonun sonundaki tekerlerin salınıma-yerden kesilmemesine, tırtıl gibi gidişe bak..

Metsjö MetaQ.mp4

Umut usta, bunun fiyatını 12den wurursan sana bi kilo fırın kebabı :) Az deme kuzu kadar fiyatı :)

3ncü kuşak hatun war şirketin başında kanka olduk :)

İlla satacam diyor, ben diyorum o paraya burada 10hektar tarla ya da Fendt traktör alınır.... :)

Aklımda bir proje war yapılabilirse olabilir ancak, başka türlü mümkün değil ülkemizde bu tarz aletleri görmek....

Donanım secenek vs derken 125 bini bi gözden çıkartcan.. :) abartırlarsa 150 tl..

Ama römorkmu römork..

Abi memleketden insan manzaraları;

Adam dedesinden kalan 60 bg 4x2 traktörü yenileyip 100 bg 4x4 motor alıyo ama römork aynı römork :) Olacak işmi..

Bizde römork kültürü ÇOK zayıf.. burad adamlar 100 ' lük 4x4 ' e 5-6 tonluk römork alıyodu.. yapmayın etmeyin dedim 8 tonluğu aldılar, gene küçük gene küçük...

3-5 gündür beton palet taşıyom, iyiki büyük römork yaptırmışız yoksa para kazanmak mümkün değil.. 8 palet 15 ton alıyo :) Kamyon ayarında iş çıkıyo..

Motora ÇOK önem veriyoz ama römorkların geneli oyuncak gibi..