Kolaygelsin işçilik çok güzel gidiyor.
Videolarda dönüşler çılgınca olmuş[emoji23]
Videolarda dönüşler çılgınca olmuş[emoji23]
Çekili mşbzerlerde eğer ikitarafıda aynı ayarladın dönerek ekiyosan tarlayı ve sağ taraf çok atıyosa bu normaldir. Nedeni sürekli sola dönüş yaptığın için sağ tekerleğin daha çok tur atmasından dolayıdır fatklı bi ayar yapmanıza gerek yok. Aksine yanılır düzde ayarsız atarsınız bukezde.Slm.güzel olmuş.
Sezon sonlarında mibzerinizi yıkar,sonundada mazot püskürtme yaparsanız daha uzun ömürlü oluyor.
Küflenme olayı olmıyor.
Benim bir sorum olacak?
Benim mibzer bir tarafı örnegin her ikitarafıda 20 derece ayarlayınca digerine göre fazla döküyör.
Bi tarafını 20 digerini 22 ye ayarlama yapınca eşit döküyor.
Bunu nasıl ayarlayacagız?fotada ki derece kolunu kaydırdım ama ayarlanmadı.
Dereceli sarı pilastik yeri kaydırma yapsam düzelirmi?orasınında somun cıvata yerleride sabit tutturulmuş.yeni delik açsam kaç cm kaydırma yapmalıyım eşit olması için.
Burda herkes öztunç kullandığından kooparatiflerde dahi buluyoruz zaten başka marka da kullanılıyor.
Onu bilmiyorum bizimki klasik tip tohum önde gübre arkada ortada birleşiyor.tohum ve gübreyi ayrı döken modeli. borusu farklı galiba. pancar kooperatifinde mi var.
Girtlakli tabir edilen borulardan olabilir.Arkadaşlar, Öztunç'un gübre ve tohumu ayrı yere atan mibzeri var. Ancak mibzer borularında sıkıntı yaşıyoruz. öndeki borular düz olmadığı için kıvrılıyor. ve düzgün akışı engelliyor.kürek boruları çok geride kalıyor. bu boruların yerine ne kullanılabilir. çözüm önerileriniz neler. yardımcı olursanız çok sevinirim.
Ekli dosyayı görüntüle 35562Ekli dosyayı görüntüle 35562Ekli dosyayı görüntüle 35563
Arkadaşlar, Öztunç'un gübre ve tohumu ayrı yere atan mibzeri var. Ancak mibzer borularında sıkıntı yaşıyoruz. öndeki borular düz olmadığı için kıvrılıyor. ve düzgün akışı engelliyor.kürek boruları çok geride kalıyor. bu boruların yerine ne kullanılabilir. çözüm önerileriniz neler. yardımcı olursanız çok sevinirim.
Ekli dosyayı görüntüle 35562Ekli dosyayı görüntüle 35562Ekli dosyayı görüntüle 35563
Benim tarım özde bu yaylar takılı işine yarar birde hortumların cok sert galiba turuncu mibzer hortumu tak birde bu yazdan kirilma olmazArkadaşlar, Öztunç'un gübre ve tohumu ayrı yere atan mibzeri var. Ancak mibzer borularında sıkıntı yaşıyoruz. öndeki borular düz olmadığı için kıvrılıyor. ve düzgün akışı engelliyor.kürek boruları çok geride kalıyor. bu boruların yerine ne kullanılabilir. çözüm önerileriniz neler. yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bende güngör mibzer var tahminen 30 yaşında vardır benimde böyle sorunum vardı ben yay boru taktım bu yıl denemek için birine çok memnun kaldım seneye hepsine yay boru takmayı düşünüyorum tavsiye ederim