Söktür ustaya pompa enjektörü paketle gönder eskişehire.Samsun da da var asarcik ondan sordum e biz şimdi taa eskisehiremi gelcez yokmudurki koca samsunda bu işten iyi anlayan
Söktür ustaya pompa enjektörü paketle gönder eskişehire.Samsun da da var asarcik ondan sordum e biz şimdi taa eskisehiremi gelcez yokmudurki koca samsunda bu işten iyi anlayan
Olurmu ki öyleSöktür ustaya pompa enjektörü paketle gönder eskişehire.
Olurmu ki öyle
Evet yapıyorlar öyle istersen numara verebilirim.Olurmu ki öyle
Daha verimli olur. Bn sadece pompa sökecektim. Bi bakalım enjektörlere dedik resmen kurum bağlamış. Oksitlenmiş iyi olur sökülmesiPompayla enjektörlerdemi sökülmesi gerek?
Napiyolar pompayi makina ya falan takip ayarmi yapiyolar yoksa hep açıp öylemi ayarlıyorlar ben 2015 tt 65 var 4x4 Burdaki nh servisi yapamazmi kiEvet yapıyorlar öyle istersen numara verebilirim.
Bilemiycem orasınıİlkertetik bey traktör 35 saatte daha
Servis değil pompacı yapacak. Bulundugun.bölgede araştır istersen biNapiyolar pompayi makina ya falan takip ayarmi yapiyolar yoksa hep açıp öylemi ayarlıyorlar ben 2015 tt 65 var 4x4 Burdaki nh servisi yapamazmi ki
Yav burda var pompa ayarı yapan sanayide ama ustadan ustaya farklı olurmuki ondan sordum makinaya mi bağlıyor yoksa usta kendi mi ayarlıyor diye makinayla yapılıyorsa usta çok farketmez diye düşünüyorum birde fiyatı ne kadar varmı bi 700-800Servis değil pompacı yapacak. Bulundugun.bölgede araştır istersen bi
Makinayla ayarlanıyor fakat usta sart şöyle söyleyim eger pompa saglamsa 450 500 tllik bi masrafı var. Ama benimki gibi kapalı kutu bişeyse mille birlikte 900 tlyi buldu. Enjektörler dahilYav burda var pompa ayarı yapan sanayide ama ustadan ustaya farklı olurmuki ondan sordum makinaya mi bağlıyor yoksa usta kendi mi ayarlıyor diye makinayla yapılıyorsa usta çok farketmez diye düşünüyorum birde fiyatı ne kadar varmı bi 700-800
Sözde düşüyormuş. Deneyip buraya sırayla video ve test izlenimimi atıcamPeki lda ayarı sonrası çekış 1 vites farkediyor. yakıtta ne gibi değişiklik oluyor
Senin traktör ney kaç model kaç saatteMakinayla ayarlanıyor fakat usta sart şöyle söyleyim eger pompa saglamsa 450 500 tllik bi masrafı var. Ama benimki gibi kapalı kutu bişeyse mille birlikte 900 tlyi buldu. Enjektörler dahil
Ls plus 80 2011 model 1800 saatteSenin traktör ney kaç model kaç saatte
Takipde olacam 🖒Sözde düşüyormuş. Deneyip buraya sırayla video ve test izlenimimi atıcam