O fabrikadaki durumu ogrenseydim onuda yazardım , önceki mesajlarimda özelleştirme konusunda kivirmadan gayet net bir şekilde durusumu ortaya koydum , bir zahmet okuyun , bu fabrikada durumun farklı olduguda pek yok , diğerleri calisiyor demişsiniz , bu fabrikada bir takım güç odakları istemediği için , basiretsiz bir takım görevliler yüzünden bu duruma düştü veya düşürüldü , çok net bir şekilde bölgede güya kimsenin sevmediği bir ticari oluşuma satıldı , bu ticari oluşuma guya başta muhalefet olmak üzere herkes karşı , daha önceden bölgede Atatürk zamanında kurulan ondan miras çiftliği aldı , hatta muhalefet partisi öncülüğünde protestolar düzenlendi bu çiftlik satışı için , bu fabrikanın durumu içinse önce eşek bilerek bir takım çevrelerce kaybettirildi yada saklandı diyelim , şimdi değerinin altında satılarak birileri mal sahibi yapıldı , neymiş fabrikanın çalışacağına sevinmeliymis ciftciler , fabrika zaten çiftçilerden çalındı , ironi burda zaten , ben sadece burda iktidar veya muhalefet görüşüne sahip insanlardan , muhalefet başta olmak üzere ilkeli bir duruş sergileyip duyumu ayiplamasini umuyorken , ama sen öyle diyorsun ama... , Aslında öyle değil... , Sen yanlış biliyorsun , aslında MV ler oraya su sebeple gitmişlerdir belkili yaklaşımlar görüyorum , bazi kesimler ayna yüzlerine tutulmasından rahatsız olmuş gibi , korkmayın doğruyu söylemek sizin a partili veya b partili olma gorusunuzu zedelemez , bilmem kendimi anlatabildim mi? Sadece yazarak iletişim zor , bazen kelimeler yetersiz kalıyor .
Kendinize a parti , b parti şapkası takmadan önce , çiftçi şapkası takın , öyle düşünün bu olayda , partiler gelip geçer ama ciftcilik kalici