ÖZEL YAPIM TÜRK MALI TRAKTÖR (170 BG)

Ynt: ÖZEL YAPIM TÜRK MALI TRAKTÖR (170 BG)

ersanakyai link=topic=23721.msg195363#msg195363 date=1247680495' Alıntı:
Tam olarak köyün adını hatırlayamıyorum Nail, kendisi bize bi konuyla ilgili mail atmıştı, ben de çorluya gittiğim bir haftasonu kendisini ziyarete gittim. Sonrasında da msn ' de bikaç kez görüştüm ama uzun süredir görüşemiyoruz Haşim Abiyle, arayı soğuttuk biraz. O sıralar sağlığı da pek iyi sayılmazdı maalesef, umarım iyileşmiştir. Haritadan bi bakayım, bulabilirsem köyü söylerim.
eyvallah abi izne çıkayım gezicem trakyayı onada denk geliriz heralde

ersan abi bu ne resmen yakıyor artalığı süper olmuş duruşu sesi birde hızı anaaaaaaa

eline sağlık abi güzel paylaşım

Valla arkadaki ekipmanı duymaması çok normal, 170 hp lik bir makina ile o ekipmanı kullanmak pek ekonomik değil sanki...

Çok güzel yaa, vakit ve müsait yer olsa hemen girişirim böyle bir projeye...Haşim abinin eline sağlık, Ersan bey ' e teşekkürler..

O kadar yazı yazdım videonun üzerine, hiç okumamışsın bile. Videolar daha ilgi çekici geldi herhalde. Sahibi 20000 liraya malolduğunu söylemişti.

ali enes link=topic=23721.msg206615#msg206615 date=1250925211' Alıntı:
bu traktör kaç para

iyide buna mazot dayanmaz petrolün kıt bir kaynak olması gelecekte tükenme ihtimalinin olduğu bi dünyada..

alete diecekk yok ama o arkadaki aysanları bizim landini 125 de 3.vitesle cok rahat ceker...üstelik bayada süratli olarak ceker...

paylaşım için tşkrler daha küçük motorlu bişey yapsaydı güzel olurdu cargo değilde iveco motoru falan

okadar yapmış usta ıvekoyuda yapar elınden tutan olursa motorunuda kendı yapar ınsallah

Traktör Hayrabolu / Kılıçlar köyünden arkadaşlar..