otomatik dümenleme(GPS) sistemlerinin fiyatı hakkında bilgisi olan var mı?
Şuan için öncelik olarak şu firma olsun diyemiyorum yeni yeni araştırıyorum. Bizim bölgeye toplulaştırma geliyor arazi haritası oluşturuldu puanlar verildi ilk itirazlar yapıldı. Toplulaştırma olduktan sonda Aysan tırmık tiller diskli tırmık gibi işlerde kullanmak için istiyordum. Manuel dümenlemede sistem direksiyona müdahale etmeden ekrandan mı gösteriyor?Evren kardeşim, firmaya ve hassaslık derecesine göre fiyatlar değişkenlik gösteriyor diye biliyorum. Eğer direksiyondan otomatik dümenleme olsun ve hassasiyeti 1-2 cm civarı olsun dersen yaklaşık 90-100 bin TL civarı olmalı. Geçen yıl 70-75 bin TL gibiydi. Ürünler ithal olduğu için artan döviz kuruna bağlı fiyatlar artmıştır.
Geçen yıl mayıs ayında 20-25 cm hassasiyette Topcon Marka manuel dümenleme 1.700-1.800 Euro civarıydı.
Sen hangi marka, ne kadar hassas bir model düşünüyorsun? Daha çok hangi işlerde kullanmak istiyorsun?
Şuan için öncelik olarak şu firma olsun diyemiyorum yeni yeni araştırıyorum. Bizim bölgeye toplulaştırma geliyor arazi haritası oluşturuldu puanlar verildi ilk itirazlar yapıldı. Toplulaştırma olduktan sonda Aysan tırmık tiller diskli tırmık gibi işlerde kullanmak için istiyordum. Manuel dümenlemede sistem direksiyona müdahale etmeden ekrandan mı gösteriyor?
?John deere sf 6000 ile ilgili bilgisi olan var mı? Artısı eksisi nedir?
10 bin dolar diye biliyorumSelamlar , john deere otomatik dümenleme fiyatı alan var mı yakın zamanda
Önceden 16 bin euro diyorlardı şimdi 16500euro diyorlar10 bin dolar diye biliyorum
hassasiyet kaç cm ve çalışamadığınız gün oluyor mu hava şartlarından dolayı bulut vs?Neden simkartlı değerlendirmiyorsunuz
7bin dolar civarı fiyat.
Sorunsuz, stabil çalışıyoruz.
İstasyon kuran başka marka var mı bilmiyorum ama e-survey adlı markanın istasyon listesi bu şekilde.bşr yıl içinde kurdular tüm istasyonları, kurmaya da devam edecekler.
Kuş uçumu 60 km kapsama alanı varmış.
Hatta şu anda da kullanıyorum, gübre atıyorum.
trimble'a o paraları vermeye gerek yok.
Hangi bayiden kimden satın aldınızFjdynamics aldık bizde kurulumunu bekliyoruz. Tek sefer 150 bin verdin mi bir daha para pul istenmeyecek dediler. Bende ucuzlara yönelmenizi tavsiye ederim. Sattığı malın arkasında duran bir bayi ile çalışın problem yaşamazsınız. Ben bayime güvendiğim için fjd tercih ettim başka marka satsa o markayı alırdım. En ufak bir problem yaşamamız dahilinde istediğimiz yere istasyon kuracaklarını söylediler. Trimble alacağıma 2 tane ucuz alırım.