Sıra bağımsız makine ile yapsak nasıl olur
Sıra bağımsız yerden namlu otu alamıyor dikili otu alıyor fakat bu sefer de kuru madde oranını tutturulmuyor ben memnunum makineden ot silajı yapıyorum
Sudan için çift sıra silaj makinası varsa onu da kullanabilirsinizAbi konuyla alakalı tecrüben fazla yardımcı olursan sevinirim.eski tip tek kıyım ot silaj makinesi ile sudan otunu biçip günlük yedirebilir miyiz? otun boyu iki metreyi aşıyor. biçip römorka yüklemek zahmetli oluyor. silaj makinesi ile bu iş pratik olur mu? traktör jd 5050e çalıştırır mı?
ra kaç ton verdiBen evvelki yıl otu yere biçip belli miktarda kuruttum sonra namlu yapıp namluyu ot silaj makinasıyla kıyıp romağa aktarıp yere bastım silaj yaptım yerde hiç ot bırakmadı gayet temiz işçilik oldu ot 20 dekardı makina Çelikel ot silaj makinasıydı
Kantar tartmadım kaç araba çıktığınıda sayamadım çok çıktı hava da yağmur başlamıştı telaş ile verim yüksek mısır dan pek aşağı kalmaz ürün yem şalgamı diye geçiyor kanola nın boylu cinsi çok kuvvetli oluyorDeka
ra kaç ton verdi
Ot içinde kullanılabiliyor mu? Biçimde yerde kalan çok oluyor mu?Resimlerdeki makinaları türkiye şuan tedarik etmiyormuş ben geçen firmalarla görüştüm bende alıcam şuan sıra bağımsız silaj makinası alıyoruz öz budak makina güzel internetten araştır istersen videoları var hem mısır hemde tiritikale sılajı yapıyorlar traktörede fazla yüklenmiyor
Hayvancilikta ot gibisi yok hocamBu sistem Ismail arkadasin isine yarar, yeri meraya komsu. Koyuncular da yarar, buyukce yeri telle cevir , taze otu iki romorkla getir ver hem dolassinlar hem yesinler. Cobansiz, bir kisiyle hallolur.
Bizim bölgede bir kac ay yeşil biçip yedirme imkani varBir yer bulup rye-grass ekeceksin, bir yere de yem bezelyesi karisimi ekeceksin. Tazesini yedir, kalanki balya ya da silaj yap. Aklima yatan bu.
Marka, model yada internette aratmak için ismi nedir bu makinanın?Yurtdisinda yaygin bir uygulama otu bicip taze yedirmek icin.
Markaya gerek yok, ot silaj makinasi.Marka, model yada internette aratmak için ismi nedir bu makinanın?
Ot silaj makinası deyince milyon tane makina çıkıyor. Hepsi büyük ve tek makina. Bu resimdeki ev tipi iş için çok uygun. Varsa linkini atabilir misiniz?Markaya gerek yok, ot silaj makinasi.