orta kol lifti

mrb 285 lik traktörüm var liftli orta kol alacam fakat kaç cm olandan almalıyım kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim

mrb 285 lik traktörüm var liftli orta kol alacam fakat kaç cm olandan almalıyım kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim
Satıcı firma hangi traktöre kaç cm olması gerektiğini söyleyecektir. Ama yine de kendi orta kolunuzu tamammen kapalı iken dana gözlerinin orta noktalarından ölçerek almanız gereken orta kol ölçüsünü bulabilirsiniz.

orta kol yanımda yok internetten alıcam ekotar diye bi marka 60 -65 cm arasında kaldım
285 e 60cm ideal sanırım.ekotar markasını ilk defa duydum yağ kaçırma,patlama vs. Sorunlar olabiliyor bölgende yaygın bir marka seç ya da çevrende kullanıpta memnun olan birisi varsa o markayı tercih et bence. Ben dönmaksan führer aldım çok memnunum mesela.

285 e 60cm ideal sanırım.ekotar markasını ilk defa duydum yağ kaçırma,patlama vs. Sorunlar olabiliyor bölgende yaygın bir marka seç ya da çevrende kullanıpta memnun olan birisi varsa o markayı tercih et bence. Ben dönmaksan führer aldım çok memnunum mesela.
Kısa almanızda fayda var. Ben deksan almıştım bir sorun yaşamadım 2 yıl önce 300 TL ye. Traktör olarak 115c var. Buradan da yazayım case farmall c ve jxc serilerinde hidrolik ortakol kullanmak sakıncalı. Özellikle ekipmanı yere indirdikten sonra kolu uzattigimizda traktörün arkası havaya kalkıyor. Dolayısı ile orta kolun gövdeye bağlı olduğu noktada hasar oluşma riski yüksek ve firma garanti kapsamı dışında bırakıyor. Dolayısı ile dikkatli olmakta fayda var. Durduk yere masraf açabilirsiniz. Ayni durum new holland t5 serilerinde de geçerli olabilir. Eğer yinede kullanılacak ise ekipmani havaya kaldırıp ayar yapıp devam edilebilir. Ben duyduğumdan bu yana kullanmıyorum. Selamlar.