Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ormanlık alanlara yakın yerlerde hangi Ayçiçeği çeşidi?
Arkadaşlar ormanlık alanlara yakın yerlerde yabani zararlılara karşı bir çeşit varmı? Sizce tecrübeleriniz nedir paylaşırmısınız.hangi ayçiçeği çeşidi?
Ormana yakın bı tarafa biraz erkenci bir şeyler ek ben fiğ Yulaf ektiğim yerin kenarına erkenci arpa ekiyorum domuz o bölgede oyalanıyor fazla zarar vermiyor aycekirdeginde nasıl olur bilmiyorum
Domuz zararı bizde de var.Yılın her ayı avlanma serbestliği var.Sürek avı yapmak gerekiyor.Avcı arkadaşlara sordum, kepekli haşere ilacı verelim, dedim.Yasakmış, hayvan severler derneği engelliyor.
Tarla kenarına aspir ekmenin ,kimyon ekmeninde faydası oluyormuş.
Bide saç , kalıntılarına yani berberdeki traş sonrası olanları tarla kenarına attımı insan kokusu var diye gelmiyormuş.
Domuz zehiri bilir genelde zor yer ben vurmak için plastik şişeye mısır elma incir kuyup 1 gün bekledikten sonra tarlaya koyardim elime eldiven takmazsam insan kokusunu alıyordu parfumlu giyecek biraz faydalı fakat en fazla 3 4 gün sensörü ışık biraz destekler her 15 20 dakikada siren ve usb ye kurt ve köpek sesi kaydedip yarım saat te bir bunların hepsi biraz fayda ediyor sabit tecrübe fakat kesin çözüm çok Zor