Kullandığınız gübre de sonuç nasil oldu memnun kaldınız mi..igsaş 6.16.6 miydiBen de 6.16.6 kullandım mısırda merak ediyorum nasıl olucak
Kullandığınız gübre de sonuç nasil oldu memnun kaldınız mi..igsaş 6.16.6 miydiBen de 6.16.6 kullandım mısırda merak ediyorum nasıl olucak
Valla 45 kilo kullandım 1200 kilo aldım mısırda. Yani kötü değil ama normel gübreye göre daha pahalı orgnamineralKullandığınız gübre de sonuç nasil oldu memnun kaldınız mi..igsaş 6.16.6 miydi
Galiba azot zayif geliyor. Bu yil 6.16.6. yi 2500 e buldum ayçiçeği için düşünüyorum ama geçen yol toros un organomineral ini kullandim fakat ekstra bir fark göremedim. .Valla 45 kilo kullandım 1200 kilo aldım mısırda. Yani kötü değil ama normel gübreye göre daha pahalı orgnamineral
Bende fark görmedim, harmanda vade verdikleri için aldım. Normal gübre almak daha mantıklı, saf fosfor azot, potasyum daha ucuza denk geliyor. Param olsa almam organimeneral gübre. Paran yoksa zaten sadece ona vade yapıyorlarGaliba azot zayif geliyor. Bu yil 6.16.6. yi 2500 e buldum ayçiçeği için düşünüyorum ama geçen yol toros un organomineral ini kullandim fakat ekstra bir fark göremedim. .