Tesekkur ederim, 83 model s8, isimizi goruyor cok sukur Ekli dosyayı görüntüle 10456
Lenovo P70-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Guzelce arpa mi o?
Başgan, 600 lt sıkıntı olmadı değil mi?Tesekkur ederim, 83 model s8, isimizi goruyor cok sukur
Lenovo P70-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Başgan, 600 lt sıkıntı olmadı değil mi?
Nail abi, bizim 640 ön ağırlık olamadığından 600lt tam doluyken sıra başında sersemliyor ama kulağını çekiyorum
Mutfaktan çay almaya giderken Chrome ile gönderildi..
Bende bu resimleri gördükçe 800 lt re alsam mı ki diye düşünmeye başladım.
Çay demlemesi zor geldi, Cola yudumlarken masaüstü cihazımdan gönderildi...
Şu ana kadar bi sıkıntı yaşamadık abi, tedbir amaçlı olarak tam doluyken yolda yavaş gidiyoruz.Başgan, 600 lt sıkıntı olmadı değil mi?
Nail abi, bizim 640 ön ağırlık olamadığından 600lt tam doluyken sıra başında sersemliyor ama kulağını çekiyorum
Mutfaktan çay almaya giderken Chrome ile gönderildi..
Bende bu resimleri gördükçe 800 lt re alsam mı ki diye düşünmeye başladım.
Çay demlemesi zor geldi, Cola yudumlarken masaüstü cihazımdan gönderildi...
Ali kardeş çok uygun ve sağlam bi makina almışsın.traktörune de yakışmış.bir de arka tekerlek 12.4 r36 olacak vallahi tadından yenmez.maşallah.
Ekli dosyayı görüntüle 10472
Konu benim değil ama konuya Önallar ile ilgili bir arıza eklediğimden sonunu getireyim.Parçalar yazdığımın ertesi gün geldi.Gidince taktıracağım.Tecrübem olmadığından kendim uğraşmayı düşünmüyorum.Bir görsem kaparım ama ustanın başında beklemek lazım.
Hayırlı olsun Allah bir daha göstermesin. Benim de ikinci el aldiğim pülverizatör öntar marka 4 membranlı pompasının bakımını yapmak istiyorum. Acaba bu set toplam ne kadara mal oldu . nerden aldiğini zi yazabilir misiniz. Önallar ve öntar markasının parçalarının bir birine uyacağını sanıyorum.Ekli dosyayı görüntüle 10472
Konu benim değil ama konuya Önallar ile ilgili bir arıza eklediğimden sonunu getireyim.Parçalar yazdığımın ertesi gün geldi.Gidince taktıracağım.Tecrübem olmadığından kendim uğraşmayı düşünmüyorum.Bir görsem kaparım ama ustanın başında beklemek lazım.
Hayırlı olsun Allah bir daha göstermesin. Benim de ikinci el aldiğim pülverizatör öntar marka 4 membranlı pompasının bakımını yapmak istiyorum. Acaba bu set toplam ne kadara mal oldu . nerden aldiğini zi yazabilir misiniz. Önallar ve öntar markasının parçalarının bir birine uyacağını sanıyorum.
Tesekkur ederim. Makinayi denedik, hortumların rekorlarinda bi sıkıntı olmadi. İse baslamadan once vidalarini da sıkılamıstım.Abi öncelikle hayırlı olsun.bizim burda mavi hortumları an sıkıntı yaşadılar sen denedin mi bilmiyorum ama test etmediysen dene maikanayı oralardan kaçak oluyor