Bende çok istemiştim taktırmayı bi türlü nasip olmadı
Sahsen 4 gözle bekliyorum mamülü. Maliyet orta halli olursa herkes yaptırır gibime geliyorHocam bir yapayım. Sizinle de paylaşacağım. Denemeden bakşasına üretmek çok sıkntılı olur..
Sahsen 4 gözle bekliyorum mamülü. Maliyet orta halli olursa herkes yaptırır gibime geliyor
Hocam bu ağır. Malzeme kalınlığı 20 mm, kol 35 mm. Yaklaşık ağırlığı 250 kg geliyor. Benim traktör küçük Fiat 450, o yüzden 12 mm'den yapacağım. Analizini yaptım. Tek kolda 1 ton u kaldırıyor. Statik yükte. Toplamda 2000 ton eder ki benim işimi fazla fazla görür. Ben önde 300-400 litre su deposu, fırfır , holder vs taşımak istiyorum. 12 mm işimi fazlasıyla görür gibi..
Tasarımı ben yapmadım, lakin yapan da solidworks programında yapmış. Ben de analizi solidworks de yaptım. Solidworks un eski satıcısı ve kullanıcısıyım.hocam bu tasarımlarda testleri hangi programla yapıyorsunuz?
Takibe devammmmArkadaşlar, lazercinin yanından geliyorum. Birkaç değişiklik yapacağız sonra kesilecek inşallah. Unuttum sanmayın [emoji3]
Ben 2016 Yılında John Deere 5085M de Uygulama yaptım. Hayata Geçirdim..
Orjinali Gibi Olmuyor Ama idare eder..
Dün internette gezinirken bu ön pto tasarımı buldum. Üretmişler ve çalıştırmışlar. İstenirse üretime hazır. Sağolsun arkadaşın teki çizmiş. Üretmek aklımdan geçmedi değil[emoji1].Ekli dosyayı görüntüle 35261