Demir ucları bagli burkulu yani abidemir uçları açık gibi
demir uçlarını sabitle, açmasın
Fazlaliklar onlar
Demir ucları bagli burkulu yani abidemir uçları açık gibi
demir uçlarını sabitle, açmasın
Sagol abi tesekkür ederimmükemmel olmuş o zaman
iyi günlerde kullan
doğru anlamışsın hacım.
üzerine yine ahşaptan bir oda yapiyim diyorum.duvarlar 4 mt'de kolon var.
25'lik priketle ördüm.
zaten odunları,bu duvarın üzerine koyup,
10'lük demirle iskelet yapıp,kalıp bağlayacam, ve kiriş dönecem.
konu başlığında,inşaat resmi var.burada,kğ ile aldım 800 krş.
tonu 800 tl.
normalde daha pahalıdır.
sağolsun bir dostum yardımcı oldu.
odunları bugün yükleyip,tartıp köye götürecektik,1 direk kaç kg geliyor ya da 1 tonda kaç direk var?
1 direk kaç kg geliyor ya da 1 tonda kaç direk var?
Bu ortadaki duvarı örmesende olurdu sankı direk yapıp ona bastırsaydın olabılırdıSagol abi tesekkür ederim
Plan proje kendime ait sadice kalıp ve demir örme birde tugla orme usta yaptı catıda komple kendim yaptim busene yanina bi 10 metre daha ek yapcamEkli dosyayı görüntüle 44962
Yusuf abı bu direklerin kalın olanından al inceler zayıf oolabılır biz ahırda on sene kullandık hiç birşey olmadı yalnız araları 1 metre açık olacak ya Bir metre ye döşenen tahtada sağlam olsun adım attıkça gacırdayıp durur
ufuk,1 mt'ye döşersem,aralarda 75 cm. gibi bir aralık kalacağını sanıyorum.Bu elektrik direkleri çok sağlam Yusuf abi bencede taşır direklerin üstüne tahta döşeyip oda yapacaksın demi ama hafif malzemeden yapmak lazım
hocam, kuru odun 8 mt'nin anca 150 kğ geleceğini sanıyorum.25 cm çap ise 8 metre boy ise 250-300 kg arası gelir. 6 metre ise 200 kg
özürdilerim,
yani bunu neye göre hesapladınız.
bende öğrenmeyi isterim cemal,üzeride yük olmazsa,sadece çatı ise ve kar yağışına göre biraz dik açılı yap istersen 8 mt köy sıkıntı olacağı yok.
benimki farklı üzerine yine ahşaptan bir oda düşünüyorum sıkıntı bu.
iso abi, böyle bina yakın bişey düşünüyorum.Yusuf kolaygelsin malikane yapacan ust kata anladik anladik [emoji106]
Abi ağaçlar su aldıysa zarar edersinodunları bugün yükleyip,tartıp köye götürecektik,
lakin,hava şartlarından dolayı,hem nakliye kamyonu,hemde yükleyici vinç,donmuştu
Bu bilgiyi daha sonra paylaşırım.
kış günü, en fazla don almıştır,kendine.Abi ağaçlar su aldıysa zarar edersin
bunun 8 mt budalanızı nasıl olacak.Alırken budaklı olmasın abi dikkat et yosa gırılır çat diye yükte
Öyle ama çok kalın budaklıları oluyo onların kırılma riski yüksekbunun 8 mt budalanızı nasıl olacak.
mecbur dallarının yeri, budak değilmi.
Abi biraz daha büyük olursa iyi Trakkulüp buluşması oluriso abi, böyle bina yakın bişey düşünüyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 44968