Nuevos New Holland T4 F/N/V

Ercan Abi bu traktör degisik bisey cidden ithal makina ama parasi olan icin en iyi traktor bursa fuarinda vardi 95 lik en fulu 150 bin olması lazımdı bende 2006 modelini kullanmistim gercekten kullanan ve inceleme firsati olan bilir bunu bizim.yerliler halt etmis ben sahsen td.b ttj serilerni sevmiyorum bahce serisi olarak 4x2 ttb 4x4 erkunt nimet70m gerisi hikaye yerlide

Fuarda bahce serisi olarak nimet70 gözdeydi, NH traktörlerin belden kırma olanları çok ilgimi çekti hatta iki silindir olanı da vardı,
paylaşım için teşekkürler:)

Fuarda bahce serisi olarak nimet70 gözdeydi, NH traktörlerin belden kırma olanları çok ilgimi çekti hatta iki silindir olanı da vardı,
paylaşım için teşekkürler:)
Zaten Abi erkuntun bahce serilerinde en cok tutulani nimet 70 bizim koyde 54c yi satip aldi adam bende kullaaniyorum bazen cekis olsun yakit olsun guzel traktor genel.bazli sorunlari olsada gormezden geliniyor ama ben new holland kullanocisyim ama new hollandin ttj ve td4.b serilerini hic sevemedim surucu koltuklari cok dar rahat kullanim diye bisey yok :)