maşallahı var ekinlerinizin.benim ekinler çok seyrek. pehlivan buğdayı ekmiştim çok kardeşlenme yaparmı acaba?
Sağol teşekkürler pehlivan buğdayı bildiğim kadarıyla fazla kardeşlenme yapmıyor
maşallahı var ekinlerinizin.benim ekinler çok seyrek. pehlivan buğdayı ekmiştim çok kardeşlenme yaparmı acaba?
Bereketli olsun abi güzel buğdayların var.
hay maşşallah harika gözüküyor bereketli olsun
Maşallah senesi bol olsun Barış bey.
Hümikcanı topraktanmı uygulama yaptınız.
Masallah masallah masallah adam olacak cocuk derler ya aynı öyle tarla
Sağol teşekkürler kardeşim humikcan farkı ortada
Hayırlısı Allah'tan inşallah hasatıda bereketi bol olur.Sağol teşekkürler abi genesi çeşidine hem topraktan hemde yapraktan uygulandı diğer çeşitlere sadece yapraktan uygulaması yapıldı
meraba mehmet abi.senin buğdaylar nasıl seyreklik varmı?Hayırlısı Allah'tan inşallah hasatıda bereketi bol olur.
Toprakdan uygulamayı ne kadar yaptın 1000m2 alan hesabından.
İlerleyen günlerde toprakdan uygulama yaptıgın yerle ,yapraktan uygulama yaptığın yerleri gelişim vs durumlarını bi zahmet paylaşıver.
Nsp olursa bu yıl benimde niyetim var topraktan uygulamayıda yapmaya.
Merhaba Ömer bey hemşehrim ,gecen yıla bakarak biraz geride olsada bunada şükür. Cıkışta seyreklik vs yok .meraba mehmet abi.senin buğdaylar nasıl seyreklik varmı?
Merhaba Ömer bey hemşehrim ,gecen yıla bakarak biraz geride olsada bunada şükür. Cıkışta seyreklik vs yok .
Barış beyin konusunu dagıtmayalım .ben bu sene pehlivan ektim kardeşlenirmi acaba ?toprağın altından çıkamayanlar var daha bazılarıda çürümüş.toprak kaysı bağlamış