Hadi ama nolur yazınTraktör vitesi boşta kaldı vites atılmıyor babam gelmeden yardım edin traktör massey ferguson 240 s
Fitesin yaninda tapa var oradan levye ile dişliyi oynat benimde bikqcgun once başıma geldi bi defa ögrenirsen 1 dk ni almqzHadi ama nolur yazın
Knk bana whatsaptan video ile atar mısın nolur yarın babam gelecekFitesin yaninda tapa var oradan levye ile dişliyi oynat benimde bikqcgun once başıma geldi bi defa ögrenirsen 1 dk ni almqz
NasılFitesin yaninda tapa var oradan levye ile dişliyi oynat benimde bikqcgun once başıma geldi bi defa ögrenirsen 1 dk ni almqz
Tam anlamadım bana whatsaptan video ile atar mısın
Traktorun yaninda degilim malesefKnk bana whatsaptan video ile atar mısın nolur yarın babam gelecek
Peki tam olarak nasıl yapacamUla bişey olmaz söle babana böle oldu de zamanında bizde çok oynardık motorla [emoji23]
Vitesi yan tarafında tam yerdeki anahtarla açma yerine benziyorTraktorun yaninda degilim malesef
Bu şekilde nasıl yapcamBöyle boşta sanki böyle vitese geçmemek için kendini tutuyor gibi ama boşta vites Ekli dosyayı görüntüle 52323
Resim attım abi Bi bakVitesi yan tarafında tam yerdeki anahtarla açma yerine benziyor
Tm çok saol ben yapamam ama babam yapardördüncü dakikadan sonra
Zaten bende çüt sürerken oldu ama ben yarım metre bile sürmeden olduTm çok saol ben yapamam ama babam yapar
Ben yapamam babam yarın hallederkardeşim o resimdeki vida gibi olan yeri sök dişlileri oynat düzelir korkma