Biz fasulyede kullanıyoruz bonoflani fasulye sulandigi için etkisi azalabilir buğday çıkışında bi sorun yasamadikBonaflan kullanılan tarlalarda nohuttan sonra ekilen buğdaylarda sıkıntı çıkabiliyor dikkatli kullanın bence.
Biz fasulyede kullanıyoruz bonoflani fasulye sulandigi için etkisi azalabilir buğday çıkışında bi sorun yasamadikBonaflan kullanılan tarlalarda nohuttan sonra ekilen buğdaylarda sıkıntı çıkabiliyor dikkatli kullanın bence.
Nohuta da 2 3 yıl önce yasaklanan ilaçlardan kullanıyoruz adı aklıma gelmedi ot sorunu yasamiyoruz
Peki ot kotrolunde etkilimi bu sene ot konusunda cok sikinti cektim. Arayis icerisindeyim. Tavsiye edermisiniz. Bide dekara maliyeti ne oluyorBiz fasulyede kullanıyoruz bonoflani fasulye sulandigi için etkisi azalabilir buğday çıkışında bi sorun yasamadik
Etkili kullanıyoruz çok yağış olursa ot gelirse barox kullanıyoruz çıkış sonrası geçen yıl 5 kg yi 300 tl ye aldık 20 dekara kullandık bu yıl ki fiyatını sormadımPeki ot kotrolunde etkilimi bu sene ot konusunda cok sikinti cektim. Arayis icerisindeyim. Tavsiye edermisiniz. Bide dekara maliyeti ne oluyor
Ertac hocam SANİRON u kaç dekara kullandınız dozaj olarak
Bu yasaklanan ilaçlardan galiba ama üretiliyor nigdede kara borsa 25 ten başladı şuan 40-50 civarıBu ilactan varmı fiyatı ne kadar
Balıkesir'de Bayer Merlin flexx nerde bulabilirim
4 gun önce tohuma mı tarlaya mı uyguladın.Hayır pancar Koop dan aldım 50 TL te nohut ve anason a ekimden 4 gün içerisinde uygulayım
Ekimi yaptım 4gün içerisinde uyguladım ( 3.gün)4 gun önce tohuma mı tarlaya mı uyguladın.
Anladım. Tohumdan uygulayan varmı acaba.Ekimi yaptım 4gün içerisinde uyguladım ( 3.gün)