Nimet70gitti......Servet 804 e geldi.....

Ynt: Nimet70gitti......Servet 804 e geldi.....

mustafa abi yanlış anlamada bu 80e leri çok met ediyolar kubota ile bi pullukta kapıştırıp video atarmısın :D benim bi arkadaşta var 85 hp jd nin arkasından kovalıyor die falan çok met ediyo onunki 3 pistonlu 80e. massey fabrikasından gelmişler 80 hp mf dan daha seri çekmiş daha az yakmış herkez şaşırmış motora. konyalı bi arkadaş ahmet karpuczu die erkunt gazete yazısına falan geçti adam hatta.

arkadaşlar hepinize ayrı ayrı tşklr ediyorum.daha güzelleri sizlerin olsun.mustafa ya tşklr bu vidyoları hazırlayıp gönderdiği için,, kuzuyu kesince hepini beklerim gelemezseniz burası çankırı yolunuz. düşerse hepinizi beklerim.borçum olsun. tşklr........

şaban.muhtar link=topic=49495.msg488158#msg488158 date=1323711923' Alıntı:
arkadaşlar hepinize ayrı ayrı tşklr ediyorum.daha güzelleri sizlerin olsun.mustafa ya tşklr bu vidyoları hazırlayıp gönderdiği için,, kuzuyu kesince hepini beklerim gelemezseniz burası çankırı yolunuz. düşerse hepinizi beklerim.borçum olsun. tşklr........
muhtar benim kuzuyu eve yolla be gelemem okuldan dolayı

Allah sahibine bahışlasın mı oluyor ? :D
birde neden bu erkunt satanlar yine rkunt alıyor çözemiyorum ya bende satsam yine erkuntmu alırım ki :S :D

cazgin0020 link=topic=49495.msg488143#msg488143 date=1323711001' Alıntı:
mustafa abi yanlış anlamada bu 80e leri çok met ediyolar kubota ile bi pullukta kapıştırıp video atarmısın :D benim bi arkadaşta var 85 hp jd nin arkasından kovalıyor die falan çok met ediyo onunki 3 pistonlu 80e. massey fabrikasından gelmişler 80 hp mf dan daha seri çekmiş daha az yakmış herkez şaşırmış motora. konyalı bi arkadaş ahmet karpuczu die erkunt gazete yazısına falan geçti adam hatta.
Allaha çok şükür kubota bu köye 200 km uzakta...kafam rahat

amin amin kimsenin tekerine taş dokunmasın. arkadaşlar motor bügün geldi yakıtını filan bilmiyoruz.ama şunu şimdiden söleyebilirimki .çok çekeçeği kesiin. nerden anladınız derseniz bizim burda bir yokuş var.4 seri ile hiç duymuyor rampada durduruyoruz. 3 cü videsle kalkış yapıyorum 4 çek hemen toparlanıp gidiyor.zf hayatda çıkamıyordu o yokuşu çok seri ve çok çanlı tek...... korkum e serilerini hiç kullanmadım. zf şanzumana bakarak çok adik...bence bu seriler çok tutulaçak....arkadaşlar ilerde bir aksilik çıkmazsa inannın çok güzele bnziyor... bnm içim ısındı bu motara hayırlısı bakalım......