NİMET LÜKSÜN KARLA ZORLU SINAVI.....

Ynt: NİMET LÜKSÜN KARLA ZORLU SINAVI.....

qarizmatiqa link=topic=51307.msg519121#msg519121 date=1327357110' Alıntı:
düşüyor mu patiye
düşüyor tabi patiye düşmeyen traktör varmı? arkasına büyük malzeme takarsan ağırlığıda eksikse düşer. Ama aynı ağırlıkta aynı güçte birisi pati yapabiliyosa diğeri yapmıyosa pati yapmayanın ağırlığını azaltabilirsin oda yapar buseferde freni tutmaz. Demek istediğim pati yapma işi güce bağlıdır frenleme durumu ağırlığa bağlıdır hem ağır olup hemde pati yapabiliyosa ondan iyisi yok.

şaban.muhtar link=topic=51307.msg519109#msg519109 date=1327356550' Alıntı:
mustafa erkutlara neden bu bukadar eziyet etiyorsun anlamadım.benimkinede aynısını yaptın. ne bu şittet bu celal.......ömerle benim elimize bi geçerse senn kubo vay hanine ama ben bir yerini kırmayınca bırakmam huyumu bilirsin.. ordan geçerken benm çamları ezecekgibi geçmişin. inşaallah ezmemişsindir ...
erkuntu sevmem ancak her sürdüğüm erkunt bir öncekinden iyi gerçekten takdir edilecek bir olay....kuboya senin neler yaptığın belli...... çamlara sıkıntı yok doğayı koruruz.....2,bir husus kubotayı erkunt mu sandın doğru dururken 30 saatte şaftından tak tak diye ses gelecek .......kırmak için baya uğraşman lazım .....

ramazanpullu link=topic=51307.msg519117#msg519117 date=1327356995' Alıntı:
aynı ne farkı var birkere adı çıkmış karpuz kabuğından kaçırır çekemez diye :D
Aynısımı var abi videoyu görüyorsun ;) Hem ben fiatlarıda gördüm aynı tarlada çamur tarlada ben 4 lü pullukta sürerken 640 3 lü pullukla süremedi. tarlanın yukarı kuru kısmına gitti orda sürdü. köyde 1 tane 54 c romorku batırdı, 2 tane 640 zor çıkardı ;D Fiatın mazisi pek iyi değil. Massey Feguson reşat altını.

Aynısımı var abi videoyu görüyorsun Hem ben fiatlarıda gördüm aynı tarlada çamur tarlada ben 4 lü pullukta sürerken 640 3 lü pullukla süremedi. tarlanın yukarı kuru kısmına gitti orda sürdü. köyde 1 tane 54 c romorku batırdı, 2 tane 640 zor çıkardı Fiatın mazisi pek iyi değil. Massey Feguson reşat altını.
fiat la doğduk new holland a gectik dünya tarımının devi :D