Nimet 70 zf ile servet 80 takası lütfen yorumlarınızı esirgemeyin....

Ynt: Nimet 70 zf ile servet 80 takası lütfen yorumlarınızı esirgemeyin....

arkadaşım kubota çok para 88 milyar diye bir sesler duydum, ona diyelim 85 bnde birde 6445 avrupa var bn 100 veririm mf nin 5000 serisinden dyna 4 alırım. kubatayı gördüm güzel çekiyor onda hiç şüpem yok ama çok hafif motor adamlar bir lif oamadik koymamışlarrr.. erkut parasına göre iyigii geldi bana 60 milyar....

burdurlu arkadaşım. haklısında gelen gideni aratıyor kesinlikle katılıyorum.70 likden önce bnde 8066 99 model vardı onun tatını hiç unutmam.6000 saat kullandım tık olmadan gitti. daha önceden 7056 kullandım. dt 65 kullandım bunlardan çok memnumdum erkuttan memnunmusun dersen. bi ısınamadım ya çifte çekişi süper yakıt fazla geldi.. inanıyorumki bu e seri bundan fazla yakmaz.aslında ben nevhollat hastasıyım. hangi markalar dersen ilk önce 640 çok kullandım 8066 vede bir merakım l 95 de var bu motorlarden ömrüm vede param olursa bir gün kesinlikle alacağım..

erkunta ısınmadıysan hiç şansını erkutta kullanma başka bak hem l 95 temiz 45-55 bin tl arası bulursun

Hidrolik shuttle olan bi traktör al. Bak keyfine o zaman. Balya da rahat edersin.

şaban.muhtar link=topic=49120.msg482078#msg482078 date=1323036122' Alıntı:
burdurlu arkadaşım. haklısında gelen gideni aratıyor kesinlikle katılıyorum.70 likden önce bnde 8066 99 model vardı onun tatını hiç unutmam.6000 saat kullandım tık olmadan gitti. daha önceden 7056 kullandım. dt 65 kullandım bunlardan çok memnumdum erkuttan memnunmusun dersen. bi ısınamadım ya çifte çekişi süper yakıt fazla geldi.. inanıyorumki bu e seri bundan fazla yakmaz.aslında ben nevhollat hastasıyım. hangi markalar dersen ilk önce 640 çok kullandım 8066 vede bir merakım l 95 de var bu motorlarden ömrüm vede param olursa bir gün kesinlikle alacağım..
muhtar sen macera arıyosun heralde kendine.

macera deil kardeş hastalık deilim şuna.bu hastalık yıllardan beri var bizlerde...

erkunt 70t tekçer normalde çok tutulan bi modeli erkuntun cok kullanışlı aynı güçteki traktörlerden daha güçlüdür ama işte kullanımına alışmanız gerekiyor huyun suyuna biraz agır bi traktör bu biraz rampalarda ivmelenmeyi azaltsada normalde patinajı hiç olmadıgından cok iyi.. ayrıca kubota ların agırlıkları cok degil 3800kg civarı buda traktörün daha seri olmasını ve daha iyi ivmelenmesini saglıyor ayrıca yakııtanda tasarruf saglıyor hafif işlerde.. ve patinaj sorunuda yok radila lastiklerin havası normal oldugu sürece gayet dengelidir.. erkunt servet güzel traktördür amma hafif işlerde yakıtı biraz fazla olabilir ama çekişi gayet iyidir..

şaban.muhtar link=topic=49120.msg482086#msg482086 date=1323036937' Alıntı:
macera deil kardeş hastalık deilim şuna.bu hastalık yıllardan beri var bizlerde...
Neyin peşindesin muhtar ;D

muhtarım benmi yanlış hesaplıyorum.
şimdi senin traktörün üzerine 20 bin vereceksin.3 aşağı 5 yukarıda 240 lık için 20 bin vereceksin.40 edecek.40 da 70 lik erkunt ediyor 80 bin.geçen sitede biri konu açmıştı adana bayisinde kubota m8540 ı 80 bine pazarlık ettim diye.ben sana 8540 demiyorum 7040 al.tek traktörle hem hafif hem ağır iş çözersin.sakın yazdıklarımdan erkunt düşmanlığı çıkarmaayın ama mantığım kubota diyor.yinede sen bilirsin.

Muhtarr ' ar macerayı severr, derlerdide , inanmazdım :))

kardes bız erkunt kullanıcısıyız ve bızım ılk erkuntumuz yakıtı bıraz eskısı traktore gore fazla bırak buda olsn hm 4wd hm buyk motoru ya o kdr abartmaya gerek yok ve her erkunt kullanıcısına sor memnunlar traktorlerınden ufak tefek kusur olabılır ve yakıtıda kullandıkca dusuyor bızm erkuntun klımada sogutmuyo ama masallah sıcagı actıgn zaman ıcnde durulmuyor bız memnunuz cekısnden ve hafıf ıslerde braz yakıt goze carpıo ama bende new hollandı sevıyom ama herkezın kendı malı bn malımın arkasındaym kotude olsa bu bnm malım ısımı goruyo bence al sen servet 80 bak keyfıne kımse yanlıs anlamasın taraftarlık yapmıoz.

80.4 servetinde vitesleri aynı sadece 4 piston güc farkı var. sen o muhtarı kandır kubota aldır mustafa abi :D bi m8540 alsın devam etsin yada deutz agrofarm 410 gs alsın 85 hp 4 kademe kuyruk mili falan var 45+45 shutle gibi bi çok ozelligi var :)

Galericiler adamın kanına girer.söz alır kapora alır.öyle bir ikna ederlerki.biz zamanlar üniversal 453 aldım.55-56 kadar çeker daha az yakar diye ikna ettiler.Eğer traktör değiştireceksem kullandığımda başka marka alırım.prensibimdir.sırada erkunt 70e 4x4 var.ömür yeterse.