Nimet 70 Çift çeker

Ynt: Nimet 70 Çift çeker

kurtlar vadısını cok ıslıyorsun galıba efelık dızboyu...gorelım bakalım kımmıssın

erkun guzel motr adas bulasma yaf yıne bı tartısma olmasın
coyote26 kardes sende uzatma poyrazlı bısı dememıs sadece rengı kotu demıs oda onun dusuncesı degısteremessın o yuzden uzatmayın

adas sıtede benımde suyum ısındı yarın bugun banlarlar burda dusunce belırtmek doruları solemek yanlıs herkese ewallah cekcen o zaman en ıyı olursun

ben kendıme guvenıyorum...sen once ınsan ol ne kadar acız oldugun msjlardan bellı oluyor ztn...senın ınsan olmaya davet edıyorum ahkam kesmeye deil...ahkam klavyeyle olmaz cık karsıma kes kesebılıorsan tabıkıde

ya yaptıgı yorumlar ortada sadece bu konu olarak ele almayın baska bı konuda da bırıne kufur fln etmıs...burası paylasım sıtesı artıstlık sıtesı deıl ne o ole tehdıtler fln grk yok adam olsun cnmı yesın

salih link=topic=3772.msg40457#msg40457 date=1212078683' Alıntı:
erkun guzel motr adas bulasma yaf yıne bı tartısma olmasın
coyote26 kardes sende uzatma poyrazlı bısı dememıs sadece rengı kotu demıs oda onun dusuncesı degısteremessın o yuzden uzatmayın

adas sıtede benımde suyum ısındı yarın bugun banlarlar burda dusunce belırtmek doruları solemek yanlıs herkese ewallah cekcen o zaman en ıyı olursun

adaş biraz daha dur bakalım olmazsa sana önerdiğim siteye gelirsin orda kaldığımız yerden devam ederiz ben şimdilik o sitede moderatörüm ileride sanada bi rütbe ayarlarız

artizlik diz boyu poyrazlı da yanlış siteye üye olmuşsun kardeş burası yapay şiddet içermiyor zaten traktör konusunda da birşey bildiğin yok sen eniyisi yoluna

arkadaşlar bukadar gerilmeyin siz sevgili üyelerimizin ufacık bir konu yüzünden böyle tartışması beni üzdü adam rengini yakıştıramamış bende yakıştıramadım ne yabu oturun oturduğunuz yere