Acaba surumde ne yakti ve toprak yapisi nasildi surumde km hizi ni hatırliyormusun
Sürümde ne yaktı bilmiyorum.Ben sadece 3 5 tur oturdum yanında.Toprak orta sertlikte diyelim.traktörün hızı ise ortalama 5.5 ile 6 km arası idi.
Acaba surumde ne yakti ve toprak yapisi nasildi surumde km hizi ni hatırliyormusun
Dun deneme yaptim ilk defa , tiller ilgi aragon cektim 24 lu tiller , (simdi diyeceksiniz ki ohooo 24 lu tilleri benim 90 hp traktor dans ettiriyor) ama o is oyle degil bu tiller bayagi agir ve td 110 un canini cikariyordu .
Td 110 tillerde 1.55 lt mazot yakarken
Tr 5.115 0.867 lt mazot yakti .
Vites olayi cok iyi .
Tr 5.115 daha 5 saatte bu arada biraz daha kullanip izlenimlerimi paylasacagim sizlerle .
Kolay gelsin hayırlı olsun. Pompa ayarı yaptırılarak 5060ların bayılma sorununu çözdüler diye biliyorum. Aynı ayar yapılsa bunada yakıt mı artar acaba. Nerdeyse yarı yarıya yakmış. Buçuk vites herşeyi değiştiriyor çiftçimizin hala kara düzen traktör ısrarını anlamakta güçlük çekiyorum bu yüzden.
Dun deneme yaptim ilk defa , tiller ilgi aragon cektim 24 lu tiller , (simdi diyeceksiniz ki ohooo 24 lu tilleri benim 90 hp traktor dans ettiriyor) ama o is oyle degil bu tiller bayagi agir ve td 110 un canini cikariyordu .
Td 110 tillerde 1.55 lt mazot yakarken
Tr 5.115 0.867 lt mazot yakti .
Vites olayi cok iyi .
Tr 5.115 daha 5 saatte bu arada biraz daha kullanip izlenimlerimi paylasacagim sizlerle .