NH TL100a Köymak Pnomatik Mibzerle ekim yapıyor!

Ynt: NH TL100a Köymak Pnomatik Mibzerle ekim yapıyor!

Kolay gelsin , yeni makinanız hayırlı olsun.
Hem Köymak hemde hemde siz dünyadaki güncel teknolojiyi yakalamışsınız. Çift diskler çamur yerlerde tıkanmıyor mu? Diskler aralarına çamur dolunca dönmemezlik ve tohum çıkış yerinin çamur ile kapanması sorunu yaşatmadı mı?

Hayırlı uğurlu olsun toprağım. Benim istediğim mibzer işte buydu. Ama senin alman da ben almışım gibi sevindirdi beni. :) Tekrar hayırlı olsun ekimi bereketli olsun.

ufukk link=topic=59732.msg646980#msg646980 date=1352405425' Alıntı:
Kolay gelsin , yeni makinanız hayırlı olsun.
Hem Köymak hemde hemde siz dünyadaki güncel teknolojiyi yakalamışsınız. Çift diskler çamur yerlerde tıkanmıyor mu? Diskler aralarına çamur dolunca dönmemezlik ve tohum çıkış yerinin çamur ile kapanması sorunu yaşatmadı mı?
Saolasın daha ıyı sıze kısmet olur ınsallah.
Çift disk te tıkanma yok kesınlıkle sadece tas ve iri keseklerde ön sıra ile arka sıra arasında girerse tıkanma oluyor faket ekime engel deyil genellik le üzerinden aşıyor. Disklerde çift tarafalı kazıyıcı var dönmede sorun yaşamadım çok çamur ekmedim ekmemde herhalde bıraz bekleyıp tavında ekmekyı tercıh ederım. Tohum çıkış yerınde hıç toprak teması yok zaten çok şiddetli hava geliyor.

hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın. bu makinadan bende almayı düşünüyorum. özellikle yulaf ekiminde kullanmak için, fakat tıkanma yaparmı bilemiyorum. siz yulaf ekimi yaptınız mı hiç ? herhangi bir tıkanma yada atmama gibi bir sorun oluştu mu ? bilgi verirseniz sevinirim teşekkür ederim.