Normal deģil yağ yakmaması lazım 1000 dönümde en fazla 150 saat çalıssa anormallik var bizimki gram eksilmiyor newholland..Kardeşler tabii ki yağ değişimi oldu... Biz daha sık yağ değiştiririz hatta... Ekim işinden önce yağ değişti... 1000 dönüme yakın yer ekti ve 1 lt civarı yağ yaktı... Bu normal mi?
ü1000 saatte arka şanzuman yağının değişmesi zorunlumu bence değil bizim traktör 700 saatte sanzuman yağı aynı sıfır gibi duruyor ama filtreleri komle değıştim motor yağıyla beraber hemen belli etti sesinden fark ettim Ekli dosyayı görüntüle 24578
Sent from my SM-G570F using TrakKulüp mobile app
Bende 2 yıldır kullanıyorum. Çok memnunum. Turbo maxın tenekesini kaç liraya alıyorsunuz.Evet fark etti sesi azaldı..castrol turbomaxs 15 40 kaliteli yağ newhollandin kendi yağından çok üstün soğukta katılaşma olmuyor kolay çalışıyor tavsiye ederim..
Geçen yıl 165tlye almıştım şimdi nekadar bilmiyom..Bende 2 yıldır kullanıyorum. Çok memnunum. Turbo maxın tenekesini kaç liraya alıyorsunuz.
Bende geçen kış 5 teneke almıştım 165 liradan şimdi sordum 200 tl diyorlar.Geçen yıl 165tlye almıştım şimdi nekadar bilmiyom..
Bende geçen kış 5 teneke almıştım 165 liradan. Şimdi sordum 200 lira diyorlar.Geçen yıl 165tlye almıştım şimdi nekadar bilmiyom..