Yag desiminden sonra kac saat calistiArkadaşlar td 110 2016 model 1350 saatteki traktörüm 1000 dönüm yer ekti ve 1 lt'yi geçkin yağ yaktı...Bana normal gelmedi ama sizin görüşlerinizi de merak ediyorum...
Yağını kaç saatte deişiyorsunuz..daha yağ değişmedi...
İthal case var 300 saatte değiştiriyoruz john deere var 500 saateYerli nhde periyodik bakim sıfır alindiginda İlk değişim 50 saatte sonraki bakımlar 200 saatte bir
Yerli tdd nin yurtdışına gideninin klavuzunda 300 saat yaziyorduİthal case var 300 saatte değiştiriyoruz john deere var 500 saate
Saatini arada geçiriyoz hemen belli ediyor zaten yağ özelliğini kaybettimi yanmaya başlıyor haliyle esiyor
1000 saatte arka şanzuman yağının değişmesi zorunlumu bence değil bizim traktör 700 saatte sanzuman yağı aynı sıfır gibi duruyor ama filtreleri komle değıştim motor yağıyla beraber hemen belli etti sesinden fark ettimNewholland td 90 ve 110 için konuşuyorum , 50 saat ilk bakım sonra 250 - 500 - 750 - 1000 diye gidiyor , 1000 saatlik bakım büyük bakım , arka direansiyel yağı cer yağları vb vb hepsi değişiyor. o yüzden o insanın belini bükmeli oluyor
1000 saatte arka şanzuman yağının değişmesi zorunlumu bence değil bizim traktör 700 saatte sanzuman yağı aynı sıfır gibi duruyor ama filtreleri komle değıştim motor yağıyla beraber hemen belli etti sesinden fark ettim Ekli dosyayı görüntüle 24578
Sent from my SM-G570F using TrakKulüp mobile app
Evet fark etti sesi azaldı..castrol turbomaxs 15 40 kaliteli yağ newhollandin kendi yağından çok üstün soğukta katılaşma olmuyor kolay çalışıyor tavsiye ederim..Motor yağında castrol kullandıktan sonra fark oldu mu
Evet fark etti sesi azaldı..castrol turbomaxs 15 40 kaliteli yağ newhollandin kendi yağından çok üstün soğukta katılaşma olmuyor kolay çalışıyor tavsiye ederim..