nh t480

Ynt: nh t480

isterseniz bi anket açın kioti 55 mi daha iyi rampa aşşagı indirir erkunt 70 mi die erkunt kioti ye şans vermez ikiside 70 bg olsa bile erkunt daha iyi olur agır motor her zaman daha dengeli durur ve kompresorlu fren de çok faydası olur duz frenden yani hiç kaçırmadan tutuyo kullanan bilir tartışmaya gerek yok

Benim görüşüm T 480 alacaksan, ara işleri çok güzel yapar. Gübresidir,çapalamasıdır,ilaç atmasıdır, bunları çok iyi yapar. Yalnız şu var. Eğer sürümde yapacaksan bu motorun çekeceği pulluk 3 lü 8 numara pulluktur. Birde teker yaptırdın mı hiç zorlanmadan çeker. Römorkla yük taşıyacaksan 3-4 ton taşıyabilir. Rampaya geldimi biraz zorluk çekersin. Ama vites falan düşürürsen onuda atlatırsın. 25 milyardı sanırım sıfırı. Al kullan. Eğer ki işin fazlaysa tarlan çoksa yanına büyük motor şart olur..

benim tavsiyem biraz daha bekleyip f480 ler in bi piyasaya çıkması şety*-*
f480 ler piyasaya çıktığında inanın 480 lerin fiyatında düşme olacaktır...
ben biraz daha beklemenizi öneririm....
İyi akşamlar...

f480 lerdeki yeni vites sisteminden haberiniz varmı ?
f480 ler CNH ın bu sene türktraktör e hediyesi şety*-*
dünya üretimini durdurup sistemde farklı değişiklikler yapıldı ve Türkiye ' de üretilmeye başlancak yeni bant falan hazırlandı o model için 500 yeni eleman fln alındı şety*-*
yani anlıyacağınız bu yeni f480 daha piyasaya çıkmış değil ve piyasadakilerden yerli üretim 480 ler çok farklı olcak çokkk :D

zaten ara işler için üretilmiş bi traktör, fiyatı tt50 ile aynı olsa bu traktör hiç satılmaz ki çünki şanzumanı hidroliği filan tt serisinden kötü tabi fiyatıda ona göre uygun (motorda gölgelik bile yok).

t480 nin çift çekeri yok demi yada opsiyonel mi benim aklıma yattı güzel motor ara işi felan az da zorlasan biraz boyundan büyük iş yaptırırsın manevra felan da iyi ise iyi ters yüklenir :D

BASAYEV link=topic=37650.msg334438#msg334438 date=1296661077' Alıntı:
t480 nin çift çekeri yok demi yada opsiyonel mi benim aklıma yattı güzel motor ara işi felan az da zorlasan biraz boyundan büyük iş yaptırırsın manevra felan da iyi ise iyi ters yüklenir :D
çift çekeri va :D ok-*-s

BASAYEV link=topic=37650.msg334438#msg334438 date=1296661077' Alıntı:
bide fabrikadan çift hidrolik çıkışlı istersen tadından yenmez.

demi qarizma iyi ters yükler yav o makine ben çiftçekerle yüklemeyi pek sevmiyim :D ama şöle bi 480 lik olsa da önü felan kalksa mustafagursacli arkadaş bakıyım f480 ama ben baktım ona galiba renk sıkıntısı var kırmızı olsa çok harika olur

BASAYEV link=topic=37650.msg334515#msg334515 date=1296668732' Alıntı:
demi qarizma iyi ters yükler yav o makine ben çiftçekerle yüklemeyi pek sevmiyim :D ama şöle bi 480 lik olsa da önü felan kalksa mustafagursacli arkadaş bakıyım f480 ama ben baktım ona galiba renk sıkıntısı var kırmızı olsa çok harika olur
:D

t480 de shibaura japon motor var 4 silindir.Ara işler için biçilmiş kaftan bence az yakar çok kaçar cinsten :) ayrıcada çok sesis çalışır. 4x4 seçenekleride var

BASAYEV link=topic=37650.msg334515#msg334515 date=1296668732' Alıntı:
niye abi aslına dönmüş ;) turuncu değilmi aslı abi zaten her yer kırmızı değilmi buda turuncu olsun anlş-*s