Nh' nin Hidrolik Sorunu

Ynt: Nh' nin Hidrolik Sorunu

Çağrı link=topic=69826.msg797176#msg797176 date=1384896225' Alıntı:
siz bir servise danışın bakalım belki basit bir porblemdir,o hidrolikte bir sıkıntı olmasa dinlemeden kaldırır orada belli ki bir sıkıntı var
tarladan çiktik geliyorduk yolda dedim Bizim servis tamircisinin adi Nihat Neyse işte Nihat abiyi bi ara neden kaldirmiyo diyo babamda aradi böyle böyle diye konuştuktan sonra sordum ne diyo diye bişey saçmaladi bende anlamadim diye

arkadaşım pompa ya kamayı sıyırdı yada hidrolik begnin içindeki sbop kiritledi bizim burda da çok geliyor aynı şey milletin başına begni söküyorm dağıtıyorum hava benzinle yıkayıp topluyorum sıkıntı ortadan kalkıyor

tümosancı sefa link=topic=69826.msg797577#msg797577 date=1384965999' Alıntı:
arkadaşım pompa ya kamayı sıyırdı yada hidrolik begnin içindeki sbop kiritledi bizim burda da çok geliyor aynı şey milletin başına begni söküyorm dağıtıyorum hava benzinle yıkayıp topluyorum sıkıntı ortadan kalkıyor
yani diyorsunuz ki illede pompaya el atilacak

Garantili motor belli ki sıkıntı var :) daha da servis çağırıp yaptırmayacaksanız ne zaman yaptıracaksınız :) sonra garantisi bitince yolda bırakır o zaman güzelce yaparlar ama iş işten geçer

Çağrı link=topic=69826.msg797812#msg797812 date=1384982559' Alıntı:
Garantili motor belli ki sıkıntı var :) daha da servis çağırıp yaptırmayacaksanız ne zaman yaptıracaksınız :) sonra garantisi bitince yolda bırakır o zaman güzelce yaparlar ama iş işten geçer
neyse onun bi ara yüklü römorkla denerim eğer ki dolu römorkun okunu kaldirirsa sorun yok demektir çünkü biz hidrolikle pek işimiz yok pulluğu kaldirsin yeter ama ben yinede yaptirtabilirim ara sira ağir bir yük oldumu macera için önünü kaldirmaya çalişabilirm