NH FORD 7740 MI YOKSA T5 115 ELEKTRO COMMAND MI

ARKADAŞLAR SİZE BİR SORUM OLACAK NEW HOLLAND F0RF 7740 MI İYİ YOKSA NEW HOLLAND T5 115 ELEKTRO COMMAND MI İYİDİR

DEĞERLİ YORUMLARINIZI BEKLİYOR SAYGILARIMI SUNUYORUM.

üstad babam vefat ettiği için ben pek anlamıyorum. sosyal bilgiler öğretmenliği okudum eve geldim kpss hazırlanıyorum. tarlayı sürecek benden başka kimse yok. babamın bıraktığı mirasa şana çevresine sahip çıkmaya çalışıyorum. 7740 da tarla sürerken ağır takvieye 4 viteste mi gitmeliyim yardımcı olursan çok sevinirim.

Çorluda Bi galeriçi daha 7740 o sekmekte traktör çıkmadı demişti aklıma o geldi şimdi hele arka büyük tekerli olanları yani 97 .98 modelleri daha iyi demişti

7740 lar orjinal kabinli getirmediler gelseydi şuan hersey farklı olabilirdi. Ford motorlar ivecolardan çok daha güçlü. Bence 7740 tan bir tık daha iyi valtra 6400 var. Güç kalite konfor hepsinin harmanlaması ben çok beğenirim.

çekişinden çok memnunum işte kabinsiz oluşu parça sıkıntısı özellikle kabinsiz oluşu sıkıntı gece çalışmak istiyorum ama soğuk kabin yok 150 dönümü 1 gün 9 saat çalışarak 2 günde bitirdim. keşke kabin olsaydı üşümeseydim bir an önce bitirseydim. 1 gün sonra yagmur var gene

çekişinden çok memnunum işte kabinsiz oluşu parça sıkıntısı özellikle kabinsiz oluşu sıkıntı gece çalışmak istiyorum ama soğuk kabin yok 150 dönümü 1 gün 9 saat çalışarak 2 günde bitirdim. keşke kabin olsaydı üşümeseydim bir an önce bitirseydim. 1 gün sonra yagmur var gene

Parça sıkıntısı olmayan motor yok arıza oldumu hepsi yatar. Önemli olan sık sık olmaması. 7740 bu konuya gayet iyi. Yeni traktörlerde eski kalite yok ne alırsan al bu böyle. Herbir tarafı kapalı klimalı kabin yapıyorlar piyasada soruştur.

Devir ekonomi devri benim tavsiyem Hattat 398 alın derim hem ucuz hemde hem T5 hemde 7740 ile aynı işi yapar. Eylül ayında 115 bin TL'ye sıfır satıldı. Hem fazla para vermemiş olursunuz. Hatta T5 parasına 2 tane kesin alırsınız.

iyi de hocam anlamadığımız bilgimiz olmadıgı ıcın sıze danısıyoruz. tutturdugumuz bısey yok tdlerin hali ortada zaten. bulundugum yrde baska markaların servıslerı olsa alacagım ama nhden baska yok