Newholland TT55 in Son Yolculuğu-Bayiye Tekrar dönüş

Ynt: Newholland TT55 in Son Yolculuğu-Bayiye Tekrar dönüş

tarlan hayırlı olsun abi tarla oluktan sonra yerine yenisi gelir elbet :) lazımsa traktör kamyona tıkıştırıp yollim tdbyi her ne kadar tanışmasakta trakkulüplüyüz işler alan olarak farklı olsa da dertler ortak forumdaşımızın işini görmek boynumun borcu...

tarla hayırlı olsun hacimmet toprağa yatırım boş değildir bizde 70 56 2 taneydi 2000 yılında 1992 model olanı verdik tarla almıştık 15 dekar şimdi aynı tarlayı satsan 5 tane 70 56 eder :)

Hayırlı olsun, Her türlü traktör, her zaman alınır ve satılırda, Bazı tarla ve arazi her zaman satılıp alınmayabilir. İnşallah sizde bu mülkten traktörünüzün parasını çıkartırsınız...

Yorumlar için çok teşekkürler abilerim arkadaşlarım traktörü 42 bine peşin verdim tarla 23 dekar yanında 50 dekar kendi tarlam var tarlanın şeklini bozmadan 73 dekar oluyor 23 dekara 80 binin üzerinde para veriyorum.

Tarla surulecek de kamyona yukler gelirz.traktor dedigin neki.topragin alternatifi yok diger her seyin alternatifi var.tarlan hayirli olsun

Yorumlar için çok teşekkürler arkadaşlar.
Ağır Abi link=topic=70924.msg814169#msg814169 date=1387664352' Alıntı:
Yeni tarlan hayırlı olsun kardeş tıbbi aromatik kursundan artık yine maviş yazılırsın td 75 :)
Aynen muhtarım gidiyorum kursa.
gokhanozkan link=topic=70924.msg814173#msg814173 date=1387664567' Alıntı:
Tarla surulecek de kamyona yukler gelirz.traktor dedigin neki.topragin alternatifi yok diger her seyin alternatifi var.tarlan hayirli olsun
Eyvallah hocam,belki getiririz bir kırmızı Ankaradan.