NEWHOLLAND TT50 NİN ABİSİ SONUNDA GELDİ-NH:TD65D 4X4-TURBO,İNTERCOLLER

Ynt: NEWHOLLAND TT50 NİN ABİSİ SONUNDA GELDİ-NH:TD65D 4X4-TURBO,İNTERCOLLER

Hayırlı. olsun. hacı. abi :):) öncekiler. gibimi çıkıyo sesi:). yoksa t480 ' nin sesi gibi az mi çıkıyo motorları gördüm ama. sesini duymadık daha:) güle güle kullan:):)

:) Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlarım abilerim,
Cihanın branda için yorumlarına katılıyorum aslında traktör babamın ben pek karışmıyorum o takmış bende sattığıma takmıştım ya işte boyası solmasın diye,fiyat olarak peşin 58 binlira alındı beygirini soran arkadaşlar var 70 bg olmuş (3 piston-70 bg) sesi biraz daha az gbi tier-3 motor birde euro dizel fark var gibi sanki,kepçeyi taktım ik iş olarak açık besileri temizleyeceğim ineklerde perişan onlarda traktörün gelmesini bekliyordu
;D ;D

hacimmet link=topic=41960.msg380579#msg380579 date=1302893903' Alıntı:
:) Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlarım abilerim,
Cihanın branda için yorumlarına katılıyorum aslında traktör babamın ben pek karışmıyorum o takmış bende sattığıma takmıştım ya işte boyası solmasın diye,fiyat olarak peşin 58 binlira alındı beygirini soran arkadaşlar var 70 bg olmuş (3 piston-70 bg) sesi biraz daha az gbi tier-3 motor birde euro dizel fark var gibi sanki,kepçeyi taktım ik iş olarak açık besileri temizleyeceğim ineklerde perişan onlarda traktörün gelmesini bekliyordu
;D ;D
bizde bundan alacaktık en son 63.000 tl bıraktılar siz iyi almışınız hatırlı ugurlu olsun...