Jx100 sıfır 145 bin ise fiyat çok ideal sitede 190 200 bin yazıyorHocam dün alınabilir yazdım ama akşam çorum case bayisinin paylaşımını gördüm kampanya varmış.
Sıfır jx75c 136 bin lira
Jx65c 120 bin lira
Jx 100 ise 145 bin lira ya veriyorlar artı bi depo mazot bayiden hediye imiş
Bölgenizdeki case bayisine bi uğramanızı tavsiye ederim.
Sıfır fiyatı kardeşim ama 2018 model olabilirJx100 sıfır 145 bin ise fiyat çok ideal sitede 190 200 bin yazıyor
Deniz hocam case nin jx75c avrupa olanlarmi ?Hocam dün alınabilir yazdım ama akşam çorum case bayisinin paylaşımını gördüm kampanya varmış.
Sıfır jx75c 136 bin lira
Jx65c 120 bin lira
Jx 100 ise 145 bin lira ya veriyorlar artı bi depo mazot bayiden hediye imiş
Bölgenizdeki case bayisine bi uğramanızı tavsiye ederim.
Aynen hocamDeniz hocam case nin jx75c avrupa olanlarmi ?
Teşekkür ederim hocam bi araştırayım fiyatlar bölge bölge değişiyor diye biliyorum 136 bin gayet iyi rakamAynen hocam
Şehir dışına traktör satmıyorlar satsalar yardımcı olurduk.Teşekkür ederim hocam bi araştırayım fiyatlar bölge bölge değişiyor diye biliyorum 136 bin gayet iyi rakam
Eyvallah hocam bilgilendirmen bile büyük yardim oldu en azından bayiyi bu fiyat üzerinden pazarlığa zorlayabilirizŞehir dışına traktör satmıyorlar satsalar yardımcı olurduk.
Jx75c ye 136 vermek yerine 100 hp jx100 145 bine daha mantıklı olur gibiTeşekkür ederim hocam bi araştırayım fiyatlar bölge bölge değişiyor diye biliyorum 136 bin gayet iyi rakam
Mahmut hocam jx75c bir kere kullandım güzel traktör orta segment bi makina ama jx100 bizim buralarda pek yok nasıldır bilmiyorum bayiye gidince bilgi alır paylaşırımJx75c ye 136 vermek yerine 100 hp jx100 145 bine daha mantıklı olur gibi
Eğer işine 75 beygir yetecekse hiç gerek yok jx ve td serilerinden mümkün olduğunca uzak dursun l.Jx75c ye 136 vermek yerine 100 hp jx100 145 bine daha mantıklı olur gibi
75 hp ideal her çiftçi için, fakat aslında almışken büyük traktör almak daha iyi olur arada fiyat farkida yok, ama 75 lik alıp tek motorla her iş yapılabilir tercih meselesiEğer işine 75 beygir yetecekse hiç gerek yok jx ve td serilerinden mümkün olduğunca uzak dursun l.
Bildiğinizden şaşmayın o zaman, jx alin demiyorum yanlış anlamayın [emoji4]Mahmut hocam jx75c bir kere kullandım güzel traktör orta segment bi makina ama jx100 bizim buralarda pek yok nasıldır bilmiyorum bayiye gidince bilgi alır paylaşırım
Yok hocam olurmu öyle şey estağfirullah yorumlarınız benim için çok değerli kullanan gören bilen daha iyi olur elbette önce alıpta sonra pişman olmak var bu işin içinde tarlada yolda kaldığımız zaman pişmanlık olur sonra o nedenle araştırıyoruz su an için [emoji4]Bildiğinizden şaşmayın o zaman, jx alin demiyorum yanlış anlamayın [emoji4]