Ynt: Newholland t6.140 cvt mi Case Farmall 115 u Pro mu?
Afyon yolu üstünde de gördüm bir kaç tane artık halil ünalın eski müşterileri mi bilmiyorum New Holland bayisi iken çok müşterisi vardı adamın
Fiyattan dolayı pek tercih edilmiyor diye duydum bende biraz yüksek geliyormuş bayinin bana dediği
Bİtane 430cis var 20 tonluk sarı bir romorkla pancar çekiyodu sonra ondan ayrı 3-4 tane daha gördüm yol üstünde denk geldi nh falan hiç denk gelmedi o yolda 5-6 defa traktör denk geldi hep claasdı artık pancar çekiyorlarda birtane adamın bir sürü claası vardı hep aynı adama mı denk geldim bilmiyorumaslan26 link=topic=82147.msg976948#msg976948 date=1425194004' Alıntı:Evet bayi Halil ünal da Eskişehir de de class servisi sıkıntılı biçer servisine vermişler traktör servisligini servisten dert yananlar vardı Halil ünalda class satılmıyor diye tumosan bayiliğide aldı.
Afyon yolu üstünde de gördüm bir kaç tane artık halil ünalın eski müşterileri mi bilmiyorum New Holland bayisi iken çok müşterisi vardı adamın
Fiyattan dolayı pek tercih edilmiyor diye duydum bende biraz yüksek geliyormuş bayinin bana dediği