newholland sivas yıldızı 95-66 S DT

Ynt: newholland sivas yıldızı 95-66 S DT

s.a kardeş ben kayderiden bu traktörü satsana ben u traktörün hastasıyım hiç bi yerde böle temizini bulmadım benim gözümde bu trakör td 95 ten de tl 100 dende üstün çünkü şase uzun bunların güzü şanjumanı süper satarsan alırız cvp yazarız

hey maaşallah, efsane, 66 serisinin BABASI , Hastasıyım bu traktörün , çok fazla üretilmedi galba bunlardan özel seri gibi bişi olması lazım ,kardeş allah nazarlardan saklasın, güle güle kullan çok şanslısın :) başka fotoğrafları varsa eklersen sevinirim.

walla ne yalan solim erkunt u seviyorum ama bu traktorde çok süper benim için nh seririsin en iyi gordugum traktor diyebilirim td tt ler tn ler gibi onların içinden en iyi traktor bu bence 66 serisi gerçekten güzelll

kardeş çok güzel traktör bir süre üretildi sonra üretimi durduruldu neden çok tutulacaktı yani bu new hollan mavi traktörlere td lere geçiş yaptılar çok temiz duruyor maşallah satsana bana olurmu

maşallah güzel motor bi ara düşündüm almayı 110 90 daha ağır bastı sonra l 95 aldım .benim için hepsi aynı kefede 4x3 bildiğim kadırıyla.o huyunu beğenmyorm onun dışında sölencek laf yok.güle güle kullanın.