Ynt: NewHolland Böyle Bir Sey
GÜZELLL PAYLAŞIM
GÜZELLL PAYLAŞIM
diyosunda komşuda varduı td 85 4lü pullukla yazın hararet yapıyodu yarım saate bi agacın gölgesine çekiyodusalih link=topic=3144.msg33038#msg33038 date=1210189188' Alıntı:ya adas bırak yıne tartısma yaw bole yazanlara cevap bıle yazma tl100a bıkere 7 lı pullugu yerden kaldıramaz sen neden bahsedıyon bızım burda 6920 var alpler 7 lı onu bıle ıflahunu kesıyo ayrıca burdakı bayı yılını hatırlamıyom en cok satan bayı secıldı burda herkeste td95d var ama 1 tanede hararet yapan gormedım ben sen ona 1700 gazı verde dcekıs gor td95d ler yakıt cekıse gore cok deıl yaw motor kopek gıbı asılıo yapmayın alllah askına sende ne motoru var madem ole bısı dıon sen en assa ts serısınden bı motor al nh alcaksan
nh çok piyasada tabi servisin önünde motor olur tümosanı adam eliyle gösterir koca piyasada ayrıca tümoyla nh yi aynı kefeye koymakofalcalimuhammet link=topic=3144.msg32969#msg32969 date=1210184582' Alıntı:evet new holland boyle veran bişey.ilçede servisinin onunde birsürü nev holland var bide tümosan ınkıne gittim hiç yok bnm amcam nh aldı 95 td cok mazot yakıyo hemde yazın araret yapıyo . KOMŞU KOYDE TL 100A VAR 7 Lİ İLE TARLAYA GİDİYO 1 SIRA CEKIYO ARARET YAPYO .ACIN GOZUNUZU ARKADASLAR VERMEYIN PARALARINIZI GAVURA YERLI YATIRIM YAPIN ERKUNT VEYA TÜMOSAN ALIN GAVURU DOYURMAYIN!!!!