PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
New hollland Ts110a
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Alexander" data-source="post: 1456820" data-attributes="member: 106"><p>TSA 100-110-</p><p>T6010 T6020</p><p>Tr6.120</p><p>Case maxxum 100-110</p><p></p><p>Bu traktörler birbiriyle aynı traktör donanımsal farklılıklar harici .</p><p>Elekrohidrolik şatil ve elektrohidrolik POWER şift özellikleri göze alındığında ortalama ilk 4000 saat ve 6000 saat aralığında şatil paket arızaları illaki masraf çıkartıyor.ve çıkaracakları masraflar en az 50 bin ve katları diyebilirim.</p><p>Çok temizinden bulmak lazım. Şahıstan olmali .ama kepçeli olunca iş daha da farklı bir hal alabilir.kepce traktöru yoran bir ekipman .iyi düşünmek lazım. Sürekli bir yük kapasitesinin altında ezilen bir traktör düşünmek lazım.</p><p> Çok tanıdık bildim olmali. Benim görüşüm.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Alexander, post: 1456820, member: 106"] TSA 100-110- T6010 T6020 Tr6.120 Case maxxum 100-110 Bu traktörler birbiriyle aynı traktör donanımsal farklılıklar harici . Elekrohidrolik şatil ve elektrohidrolik POWER şift özellikleri göze alındığında ortalama ilk 4000 saat ve 6000 saat aralığında şatil paket arızaları illaki masraf çıkartıyor.ve çıkaracakları masraflar en az 50 bin ve katları diyebilirim. Çok temizinden bulmak lazım. Şahıstan olmali .ama kepçeli olunca iş daha da farklı bir hal alabilir.kepce traktöru yoran bir ekipman .iyi düşünmek lazım. Sürekli bir yük kapasitesinin altında ezilen bir traktör düşünmek lazım. Çok tanıdık bildim olmali. Benim görüşüm. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
New hollland Ts110a
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt