New Hollanda 01.01.2019 Güncel Fiyat Listesi

Bu fiyata göre new holland 100 luk kabin Klima 4×4 152500 tl olmalı bu cıkmamıs enflasyonu cikarmak 231150 tl lik bir bleu masterla arasında ne büyük fark var 38206 euro yapar olmaz beyler

Kubato 95 luk sahibinden com da 31620 euro bizde kirizden önce 30000 euro ya konuşmustuk yani pazarlik yapsa k ayni fiyat a alacaz peki yerlinin nesi var

Newhollandalar uçmuş. 2017 yazında 170 bine aldıgımız 5110G deutz fahr şimdi 260 bin istiyorlar devir elindekine sahip olma zamanı

2016 sonunda ben 110 gx kubotayı 185 000 almıştım şimdi o paraya td 75 alamıyorsun inşallah ürünlerimizle para etsin

Arkadaşlar konuşuyoruz ama değişen bişey olmuyor önceden de konuşuldu yazdık çizdik fayda etmedi.
O yüzden zaten fotoğraftaki tablo olayın boyutunu gözler önüne seriyor.
Çokta konuşulacak bişey kalmadığını dusunuyorum.en önemlisi bu gemide beraberiz.mazotu oy verende aynı paraya alıyor oy vermeyen de
Gübre de ona keza.
Sonra pancar tarlasında 1 römorku 4 traktörle çıkarıp fabrikaya satamayanda zahmet çekiyor.
Ovada buğday biçende.
Herkes dilediğine oy verir.ama sonra eyvah eyvah demesin.

Resimler ve ekler

• Screenshot_20190102-164905_Chrome.jpg
    Screenshot_20190102-164905_Chrome.jpg
    737.1 KB · Görüntüleme: 142

Tümosanda 10 bin lira civarı zam yapmış.erkunt pas geçmiş muhtemelen oda şubat mart gibi büyük bi zam yapacak

Arkadaşlar sahibinden de
400 saatte 2018 td75d 117 bin tl
200 saatte 2018 t4.75 110 bin tl
Bircok ilan var pazarlikla 3 5 bin assa alinabilir sıfır almak neredeyse imkansiz hale geldi en ucuz nh t480 90 bin tl olmuş bu traktorun 2018 ikinci eli 45 bin ikinci el senesi dolmadan neden bukadar değer kaybediyor

Arkadaşlar konuşuyoruz ama değişen bişey olmuyor önceden de konuşuldu yazdık çizdik fayda etmedi.
O yüzden zaten fotoğraftaki tablo olayın boyutunu gözler önüne seriyor.
Çokta konuşulacak bişey kalmadığını dusunuyorum.en önemlisi bu gemide beraberiz.mazotu oy verende aynı paraya alıyor oy vermeyen de
Gübre de ona keza.
Sonra pancar tarlasında 1 römorku 4 traktörle çıkarıp fabrikaya satamayanda zahmet çekiyor.
Ovada buğday biçende.
Herkes dilediğine oy verir.ama sonra eyvah eyvah demesin.
Hdp ile chpye mi verelim o zaman temelli bırakalım gidelim ülkeyi başka altarnatifmi var adamların işi gücü ezan milletin eşarbı açık giyindiği kapalı giyindiği muhalefetmi var sence ülkede

Arkadaşlar sahibinden de
400 saatte 2018 td75d 117 bin tl
200 saatte 2018 t4.75 110 bin tl
Bircok ilan var pazarlikla 3 5 bin assa alinabilir sıfır almak neredeyse imkansiz hale geldi en ucuz nh t480 90 bin tl olmuş bu traktorun 2018 ikinci eli 45 bin ikinci el senesi dolmadan neden bukadar değer kaybediyor
Ustam değer kaybetmiyor aldigin paraya gene duruyor 126 bine aldığım motor 214 bin tl olmuş değerini koruyor ama sıfırı pahalı şuan 2el almak için uygun zamanla 2el piyasası pahalanır 2el alanda kar eder bu durumda 2el almak mantıklı suanki durum olsa sıfır almazdım hem ülkenden döviz kaybı olmaz hem paramın amortisman değeri uzun olmaz tercih meselesi ben 126ya sıfır motor alırken 300e avrupa alanda vardı sonuçta hepsi aynı işi yapıyor

Hdp ile chpye mi verelim o zaman temelli bırakalım gidelim ülkeyi başka altarnatifmi var adamların işi gücü ezan milletin eşarbı açık giyindiği kapalı giyindiği muhalefetmi var sence ülkede

Şu dar kalıpları bırakın görende seçime 3-5 parti katılıyor sanır. Mecburuz alternatif yok diye bisey yok. Siz fazla A haber izlemissiniz kimsenin ezanında kılık kıyafetinde işi yok. Malum medya yüzünden olmayan seyler oluyormuş gibi gösteriliyor millet içinde fesat düşünceler yaratılıyor. Bırakın böyle düşünceleri elin oğlu uzaya çıktı biz burda kendimizle didişiyoruz. Atı alan üsküdarı geçti çok çalışmalıyız.

Şu dar kalıpları bırakın görende seçime 3-5 parti katılıyor sanır. Mecburuz alternatif yok diye bisey yok. Siz fazla A haber izlemissiniz kimsenin ezanında kılık kıyafetinde işi yok. Malum medya yüzünden olmayan seyler oluyormuş gibi gösteriliyor millet içinde fesat düşünceler yaratılıyor. Bırakın böyle düşünceleri elin oğlu uzaya çıktı biz burda kendimizle didişiyoruz. Atı alan üsküdarı geçti çok çalışmalıyız.
A haber bakmıyorum 1 incisi 2 inci olarakda dediklerimi aynen doğrularım
Chp nin oy potansiyeli trakya ve ege kıyıları hariç hiç bi yerde yok onlarda partiye oy veriyorlar şahısın bi önemi yok siyasetin s ni bilen bi muhalefet yok ben herzaman güçlü iktidar güçlü muhalefet olsun isterim

A haber bakmıyorum 1 incisi 2 inci olarakda dediklerimi aynen doğrularım
Chp nin oy potansiyeli trakya ve ege kıyıları hariç hiç bi yerde yok onlarda partiye oy veriyorlar şahısın bi önemi yok siyasetin s ni bilen bi muhalefet yok ben herzaman güçlü iktidar güçlü muhalefet olsun isterim

Hayırlısı olsun diyelim ama bu işin çözümü bu değil. Lafa gelince güçlü muhalefet olsun diyenler başkanlık sistemine evet dedi bu da ayrı bir muamma.