motorları ve max tork devirleri aynı bu konu tartışmasız teknik veriler var.
TT4 15cm kadar daha uzun
tt4 550 kg daha ağır
max torku daha düşük devirde yakalıyor
Hidrolik 3000 e 2200
Tarla sürmede kuyruk milinde TT4 daha iyi yolda tt daha iyi
(ikisi de var bizde)
motorları ve max tork devirleri aynı bu konu tartışmasız teknik veriler var.
ancak yan yana çiftede sokmuşsunuzdur tarlada durum nasıl yan yana aynı pullukla çekişleri yakıtları nasıldır
Teknik verilerde agirlik farki yaklasık 100kg. 500 kg agirlik fark olduguna göre ya TT, ya TT4 yanlış vermişler. Ayrıca teknik verilere göre kuyruk mili hizlari aynı olmasına rağmen TT4 ün iyi oldugunu belirtmeniz Turbo farklılığı olma ihtimalini akla getiriyor.
TT4 15cm kadar daha uzun
tt4 550 kg daha ağır
Hidrolik 3000 e 2200
(ikisi de var bizde)
TT4 15cm kadar daha uzun
tt4 550 kg daha ağır
Hidrolik 3000 e 2200
(ikisi de var bizde)
Biz yolda kullancaz yani sürekli çamurda rampada asvalta remork çekicek hangisini tavsiye edersin?
75 hp den aşagi power şatıl iyi olmuyor Td65 için söyleniyor fakat Td65 in power şatıl yok, normal soldaki levyeyi direksiyon altina alinmiş hali. Köyde birinde var Td65, 2 yılda 3 kez teli koptu. Tahminim bu konuyu duymuşsunuzdur?t.4 serisi case ye benziyor ben 65 liğini biraz kullandım ancak power satıllı alma bence düz şatıllı olsun 75 hp den aşağı power şatıl iyi olmuyor diyorlar. ama t 4 serisi çok hoşuma gitti
Evet benim arkadaşımda da var td65b onda da aynı tel sıkıntısı oldu. fakat sonra bir gergi ayarı yaptı servis hem vites geçişleri düzeldi hemde sıkıntı kayboldu. fakt benim tanıdığım nh bayii öyle söyledi 75 hp den aşağı olursa normal şatıllı olsun diye o tavsiye etmişti. ama her ne olursa olsun t.4 serileri güzel75 hp den aşagi power şatıl iyi olmuyor Td65 için söyleniyor fakat Td65 in power şatıl yok, normal soldaki levyeyi direksiyon altina alinmiş hali. Köyde birinde var Td65, 2 yılda 3 kez teli koptu. Tahminim bu konuyu duymuşsunuzdur?