Tarla sürümlerinde tav durumu önemli olur.Yani hocam tr6 da tarla sürümü gibi işlerde yakıt tasarrufu sağlayan devir hangisidir
Kuru zor sürümlerde motor anma gücü tercih ederiz.
Tarla sürümlerinde tav durumu önemli olur.Yani hocam tr6 da tarla sürümü gibi işlerde yakıt tasarrufu sağlayan devir hangisidir
Bu fakir çiftçi traktörüdür.850 bin tl yi bunlar 85 bin tl falan sanıyorlar herhalde? benim Tümosan gözüme daha bi ayrı görünmeye başladı bu fiyatlardan sonra
Abi sen gönüllerin beğenisini aldığın için burdaki beğeni tuşunu boşverBu fakir çiftçi traktörüdür.
Renkler ve zevkler meselesi, çokta fazla şeyler demek istemiyoruz.
Çok ince yorumlar vermeme rağmen az kişi tarafından beğeni alıyor.
Beğenilmeyen konuları da sormanızı rica ederiz.
İthal ürün gelmediği için bı sure analog göstergelere geri dönmüşler saçma sapan kompresör hava basıncı göstergesi gibi olmuş yedek parçada büyük sıkıntı varNew Hollanda td ve tt serilerinin dijital ekranlarını tekrar değiştirerek analog ekrana döndü.
Sadece new hollandda var parça sıkıntısıİthal ürün gelmediği için bı sure analog göstergelere geri dönmüşler saçma sapan kompresör hava basıncı göstergesi gibi olmuş yedek parçada büyük sıkıntı var
hocam tam olarak ne demek istediğinizi anlayamadım?Bu fakir çiftçi traktörüdür.
Renkler ve zevkler meselesi, çokta fazla şeyler demek istemiyoruz.
Çok ince yorumlar vermeme rağmen az kişi tarafından beğeni alıyor.
Beğenilmeyen konuları da sormanızı rica ederiz.
Modellere motor grafiği eleştirisi yapmanızı bekliyoruz.hocam tam olarak ne demek istediğinizi anlayamadım?