new holland tr6 serisi hakkında tavsiye verirmiisniz?
tr6.120 şu an 389bin lira da fiyatı var kendisi yok. 2. ellerin sıfırını geçme muhabbeti onda da var. Galerici takımı fırsata çevirmiş olayı.
asıl sorun teslim tarihindeki farklı fiyatı olacak. mesela 2 ay önce 380bin olan fiyat 2 hafta önce sorduğumda 9bin zam yedi. ağustos teslim 400 de diyebilirler.
Bende geçen hafta TR6 140 sordum ne fiyat verdiler nede teslimat tarihi bu ay sonuna kadar bekle dediler.
Kardeşim zaten kredili aldığın zaman traktörü peşin almış sayılıyorsun bayiyle işin bitiyor artık muhattabın banka oluyor bir nebze bayiden peşin almış sayılıyorsun işlemleri bitirip kredi onaylanırsa fiyat farkı ödemene gerek kalmazsözleşme yapma durumunu bilmiyorum o kadar detaylı konuşmadım ama 5-10 bin kapora vererek traktörün fiyatını sabit tutamazsınız. Tüm parayı nakit gömerseniz belki olur ama kaç kişide var o kadar nakit.
Evet Volkan tarım ile görüştüm, pandemi ile üretimde sıkıntılar var bu yüzden türk traktör traktör yetistiremiyor dediler.Muhtemelen üretim sıkıntısı devam ediyor buna bağlı olarak da fiyat değişeceği için net birşey dememisler.
Volkan tarım ile mı görüştünüz?
Bende nh den traktör sipariş ettim 1 ay oldu ne arayan var ne soranŞu an da traktörü alsak en erken ne zaman teslim ediyorlar, termin termin süresi kaç gün acaba?
Bende nh den traktör sipariş ettim 1 ay oldu ne arayan var ne soran
Dostum önce yurt dışı talepler görülür malum döviz gelir, yoksa mal yetişme gibi bir şey olcağını sanmam , dokuma tezgahı değilbeya.Hangi modeli aldınız? Satın aldığınızda kaç gün sonra gelir demişlerdi?
En geç 3 gün içinde gelir dediler 2 ay oldu hala ortalikta bisey yokHangi modeli aldınız? Satın aldığınızda kaç gün sonra gelir demişlerdi?
Evet volkan tarım ile görüştüm pandemi dolayısı ile üretim sıkıntısı varMuhtemelen üretim sıkıntısı devam ediyor buna bağlı olarak da fiyat değişeceği için net birşey dememisler.
Volkan tarım ile mı görüştünüz?
Ben üretim sıkıntısı olmadığını düşünüyorum heran döviz de develuyasyon olabilir o yüzden satmak istemezler satarsa sattığı malı yerine koyamaz heran herşey olabilir geçen gün eski zagra dan dönerken 2 tane Konya plakalı tır da 4 tane Massey Ferguson 6700 serisi traktör vardi Türkiye ye doğru geliyorduEvet volkan tarım ile görüştüm pandemi dolayısı ile üretim sıkıntısı var