Biliyorum çok eski bir şey ama yinede yorum yapmak istedim bizde var tn95f maşallah bugüne kadar hicbir sıkıntısını görmedim 2005 model 8500 saatte 2012 de 2. El aldık o günden beri debrajı değişti 2 kere lastikler değişti bir kere el gazı teli koptu iki kere başka hiçbir sıkıntısını görmedik 2020 yılına geldik hayla çok iyi gidiyor motor dedemin çokta hor kullandık motoru bence bahçe serisinde en iyi traktörlerden biridir kendisi baktım şuanda 2. El flan varlar biz aşırı memnunuz kendisinden almak isteyen varsa tavsiye ederim ama gerçekten yolda aşırı derecede mazot yakıyor yolda 15 deviri geçmemeye dikkat ediyoruz ama tarlada gerçekten iyi sadece debrajları hızlı bitiyor bide bir keresinde frenleri boşalmıştı frenlere 10 15 kere pompalar gibi basıp çektiğimde tutuyordu sadece frenler tamirciye gittiğimde hava dolmuş demişti havasını aldığımızda ise eski haline dönmüştü bide öteki traktörlere gore daha uzun bir traktördür kendisi direksiyonu çok fazla donuyor süper dümenlemeden dolayı altından kafasından dönüyor motor ağırlıklarla beraber artılarıda var eksileride ama bence güzel motor tavsiye ederim iyi günler