New holland Td75d & New Holland td85d'in Mazot ibresi tam göstermiyor?

Ynt: New holland Td75d & New Holland td85d'in Mazot ibresi tam göstermiyor?

bi arkadaşın td 80 i kullandım bi ara tam dolduruyordum depoyu bir türlü full göstermiyordu

Burada konuşmayla olmaz......NH nin fabrikayı arayın böyle boktan motora boktan depoyu koymasınlar.Dört köşe depo yapsın sıkıntı olmaz.Depo labirent gibi yapan adam boşlukları doldurmuş esteteik olsun işe yaramasın diye

bizim eski 2011 td 75 d de bu sorun vardı önce depo değişti sonrada gösterge tablosu değişti garanitden sorun çözüldü şimdi 2012 td75d var onda hiç bi sorun yok tam gösteriyor

sat emin sat :D şaka biyana arızsı ufak bişeydir. bizim işboranın depoyu temizlemek için sömüştüm baktım top gibi bişey var bi demir geçiyo içinden aha dedim oynayım şunlada belki dahada iyi olur. bi oynadım bidaha o zamandan beri ibre çalışmıyo :D ;D seninde depo içindeki alettendir büyük ihtimal ya takılıyodur biyerde yada başak bişey. bunlar deponun içine ne salıyo onu bilmiyorum gerçi ama başımdan geçen olay öyle yani :D

rocky link=topic=56308.msg606051#msg606051 date=1339449779' Alıntı:
sat emin sat :D şaka biyana arızsı ufak bişeydir. bizim işboranın depoyu temizlemek için sömüştüm baktım top gibi bişey var bi demir geçiyo içinden aha dedim oynayım şunlada belki dahada iyi olur. bi oynadım bidaha o zamandan beri ibre çalışmıyo :D ;D seninde depo içindeki alettendir büyük ihtimal ya takılıyodur biyerde yada başak bişey. bunlar deponun içine ne salıyo onu bilmiyorum gerçi ama başımdan geçen olay öyle yani :D
:D Senin td80 de oluyor mu ? :)

benim eniştemlerde var biz alıyoz bazen dolduruyoz ibre sonuna kadar geliyo full gösteriyo ama ibre sarıya gelince 5 dönüm daha yer sürüyo bu 2008 model

Emin Ünal link=topic=56308.msg605549#msg605549 date=1339358322' Alıntı:
Sende kaçlık var ?
2011 td 80 var yanlız bizim 1999 model bitanede 54 c var onunkini ne yaptıysak bozuldu şimdi bozuk kullanıyoruz mazotunu kontrol için devamlı kapağı aç bak azaldımı bittimi gıcık kapıyorum bende o yüzden

steyr5454 link=topic=56308.msg606136#msg606136 date=1339487571' Alıntı:
2011 td 80 var yanlız bizim 1999 model bitanede 54 c var onunkini ne yaptıysak bozuldu şimdi bozuk kullanıyoruz mazotunu kontrol için devamlı kapağı aç bak azaldımı bittimi gıcık kapıyorum bende o yüzden
:)

Takma kafana diyen arkadaşlara yazıyorum. Niye takmasın? Yeni traktör almışsın ve ibresi tam göstermiyor. Traktörü alırken eksik veya sahte paramı veriyorsunda takmayacaksın?Malında eksik,hata,ayıp olan düzeltmeye mecburdur. Düzeltmeyenlere ' Yahya beyler ' düzeltirir.

Arkadaşım aynı sorun bende de vardı td 85 2011 model traktör Koçhisar servisi halletti şamandıranın üstünde bir boru var onu kesti şu anda fuul gösteriyor.

steyr5454 link=topic=56308.msg606136#msg606136 date=1339487571' Alıntı:
aynen bizimde 99 model 54c var bütün göstergeleri bozuk çomak sokuyom depoya ordan anlıyom motor devirinide sesinden anlıyom :D

ali_durmuş link=topic=56308.msg606185#msg606185 date=1339511823' Alıntı:
önemli bişey değildir o emin. zaten fiatların hepsinde zamanla mazot ibresinde arıza oluyor. bizim eski 80 66 ya istediğin kadar doldur yok gösterirdi. :D fiatların geneli böyle.
:)

depolarında arıza oluyor bazılarının.her tarafına dolmuyor mazot bölmelerden geçmiyordur.servisi çağırın halleder.komşumun başına geldi bu sene.