New Holland TD65D Ön Hidrolik

Ynt: New Holland TD65D Ön Hidrolik

hidrolik piston hareketini nerden alıyo acaba tam aradığım şey hazır yapabilirlerse almayı düşünürüm

sercaneker01 link=topic=60811.msg668321#msg668321 date=1355923534' Alıntı:
markası yok kendi imalatımız:Dayrıntılı görüntü taklit nedeniyle malesef yok..

hemşerim taklit edecek adam 1 tane alır seri üretime geçer zaten 2000liradan kaçmaz bunu taklit edecek adam
hatta daha kaliteli veya aynı kalitedekini daha ucuza yaptıgı anda veya buna ek bişeyler yapıp aynı fiyata satarsa taklit eden işte ozaman senin usta sinek avlar sonuçta oda biryerlerden görüp gördügü şeyde küçük eklemeler ve farklılıklar yaparak bu hale getirmiş bunu buda birnevi orjinallerin taklit olanı yani
taklit işinin çözümü yok kısaca :D

YAVUZ_13 link=topic=60811.msg672154#msg672154 date=1356396021' Alıntı:
hemşerim taklit edecek adam 1 tane alır seri üretime geçer zaten 2000liradan kaçmaz bunu taklit edecek adam
hatta daha kaliteli veya aynı kalitedekini daha ucuza yaptıgı anda veya buna ek bişeyler yapıp aynı fiyata satarsa taklit eden işte ozaman senin usta sinek avlar sonuçta oda biryerlerden görüp gördügü şeyde küçük eklemeler ve farklılıklar yaparak bu hale getirmiş bunu buda birnevi orjinallerin taklit olanı yani
taklit işinin çözümü yok kısaca :D
kesinlikle katılıyorum !

önemli olan bu tip işlerin ucuz bi maliyetle yerli olarak çiftçimize ulaşması bunu gören belki daha ucz ve daha ergonomik kullanışlı yapıcaktır bencede saklı tutulması pek mantıklı gelmiyor

bundaki mantık traktörün arka kolları gibi hidrolik pıstonu askı kollarını kaldırıyor onlarda aşağıdaki esas kollara bağlı. Direk ana kola bağlı piston olmadığı için ana kollar serbest hareket yapabiliyor

tamam orda sorunyok ama yağ basıncı nerden alınıyo arka damper çıkışından mı acaba

sercan abi paylaşım için teşekkürler usta sanki orjinal gibi yapmış güzel olmuş.Kolların sabit değilde oynar olması o kadarda zor bir şey değil herkes rahat bir şekilde yapabilir bence.Uygulama benim çok hoşuma gitti dediğin gibi kuyruk milide eklense basit işlerde kullanılıp tek seferde iki iş birden yapılarak yakıttan tasarruf sağlanabilir.

damper çıkışlarıyla hareket sağlanıyo..yapmak isteyen usta alsın bi tane yapsın devamını orda sorun yok..işte mesele burda insanlar ya buna talep etmek yada takdir etmek yerine lüzumsuz muhabbetler peşinde..ülke de bu yüzden bu halde ya..

sonuçta taktir edilecek bi iş tabiiki elin yabancısı bunu yapıyor ve çok pahalı fiyatlara satıyor emeğe saygı duymak gerekli her markaya yapma imkanı varmı varsa ileride yaptırmayı düşünüyorum

tolga link=topic=60811.msg672800#msg672800 date=1356518147' Alıntı:
sonuçta taktir edilecek bi iş tabiiki elin yabancısı bunu yapıyor ve çok pahalı fiyatlara satıyor emeğe saygı duymak gerekli her markaya yapma imkanı varmı varsa ileride yaptırmayı düşünüyorum
yapılabiliyo..teşekkürler.

şu ustamızın telefon numarasını bi yazarmısınız yazdınızda benmi görmedim usta ile iletişimi neden engelliyorsunuz adam yapmışki satsın emeginin karşılıgını almalı yaptıgı iş gerçekten takdire şayan tesviye bıçagını taktınmı arkana geriye bakmakdan insanın boynu agrıyor hele yaş elliyi geçtimi tam bir azap

mstafa link=topic=60811.msg677830#msg677830 date=1357151955' Alıntı:
şu ustamızın telefon numarasını bi yazarmısınız yazdınızda benmi görmedim usta ile iletişimi neden engelliyorsunuz adam yapmışki satsın emeginin karşılıgını almalı yaptıgı iş gerçekten takdire şayan tesviye bıçagını taktınmı arkana geriye bakmakdan insanın boynu agrıyor hele yaş elliyi geçtimi tam bir azap
iletişim engellenmiyor numarayı vereyım 05356605215 detaylı bilgi için benide arayabilirsiniz..05443084554

sercaneker01 link=topic=60811.msg678496#msg678496 date=1357248291' Alıntı:
iletişim engellenmiyor numarayı vereyım 05356605215 detaylı bilgi için benide arayabilirsiniz..05443084554

telefon numarası için teşekkürler usta ile görüştüm Tek çekerli olan traktörlede sıkıntı olabilir önding il dayamayabilir dedi fakat adam o kadar iyi niyetli bana yakıt bedelimi ver geleyim kendim takayım dedi benim arabam km de 300 yakıyor hesaplayın verin istedigin traktöre takabilirim hiçbir sorun ölacagını sanmam gibilerden bahsetti